Έπνιξε τη γάτα του επειδή του γρατζούνισε το τατουάζ του

Έπνιξε τη γάτα του επειδή του γρατζούνισε το τατουάζ του

Με φρικτό τρόπο, πνίγοντάς την, ένας άνδρας από το Ντάλας σκότωσε τη γάτα του, επειδή του γρατζούνισε το τατουάζ του στη διάρκεια του μπάνιου.

Ο 25χρονος Skyler Leviathan Sullivan, όπως γράφει η New York Post, συνελήφθη τον περασμένο μήνα με την κατηγορία της κακομεταχείρισης κατοικίδιου ζώου. Είχε ο ίδιος ειδοποιήσει τις αρχές για να ζητήσει βοήθεια, υποστηρίζοντας πως η γάτα του είχε βρεθεί σε κατάσταση σοκ.

Όπως περιέγραψε ο 25χρονος, την ώρα που έκανε τη γάτα του μπάνιο εκείνη έμπηξε τα νύχια της στο τατουάζ του. Τότε εκείνος «κατά λάθος επιχείρησε να την πνίξει», έχοντας χάσει την ψυχραιμία του.

Στη συνέχεια, ο Sullivan απέδωσε τη θανάτωση της γάτας στο μετατραυματικό στρες, αναγνωρίζοντας ωστόσο πως η δικαιολογία του δεν έστεκε και τόσο.

«Δεν μπορώ να συνεχίσω να χρησιμοποιώ το μετατραυματικό στρες μου σαν δικαιολογία που έβλαψα ένα ζώο» είπε.

Στους αστυνομικούς είπε πως δεν είναι τέρας και πως προσπάθησε, χωρίς αποτέλεσμα, να επαναφέρει τη γάτα στη ζωή. Σύμφωνα πάντως με κτηνίατρο που κλήθηκε να εξετάσει το ζώο, η γάτα είχε υποστεί εκούσιο τραύμα στη διάρκεια του πνιγμού.

Ο Sullivan μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για ψυχιατρική αξιολόγηση μετά τη σύλληψή του στις 25 Απριλίου και αφέθηκε ελεύθερος την Τετάρτη έχοντας καταβάλει εγγύηση 5.000 δολαρίων.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, του απαγορεύτηκε η κατοχή κατοικίδιου ζώου.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα