Έγραψε τον πιο συγκινητικό επικήδειο για τον εαυτό της λίγες μέρες πριν πεθάνει

Έγραψε τον πιο συγκινητικό επικήδειο για τον εαυτό της λίγες μέρες πριν πεθάνει

Η Bailey Jean Matheson έφυγε από την ζωή στις 5 Απριλίου από λειομυοσάρκωμα, μόλις στα 35 της χρόνια.

Ο καρκίνος στο υπογάστριο είχε διαγνωστεί 2,5 χρόνια νωρίτερα και οι γιατροί της είχαν δώσει το πολύ 12 μήνες ζωής. Κατάφερε να ξεπεράσει τις προσδοκίες, αφού πήρε την γενναιά απόφαση να μην υποβληθεί σε χημειοθεραπείες.

Λίγο πριν πεθάνει ίσως διαισθάνθηκε το τέλος της και η κοπέλα από το Χάλιφαξ του Καναδά, έγραψε τον επικήδειο της. Έναν επικήδειο εξαιρετικά συγκινητικό, ο οποίος δημοσιεύτηκε στην τοπική εφημερίδα. Η Bailey μίλησε για τα αγαπημένα της πρόσωπα, προσφέροντας ταυτόχρονα μερικές συμβουλές για την ζωή.

«35 χρόνια δεν φαίνονται πολλά, αλλά ήταν όμορφα. Ευχαριστώ τους γονείς μου που στήριζαν πάντα τις αποφάσεις μου, σε όλη την διάρκεια της ζωής μου. Πάντα θυμάμαι την μητέρα μου να λέει, πως ο χαμός του παιδιού σου, είναι η χειρότερη απώλεια για έναν γονέα», έγραψε αρχικά.

«Μου έδωσαν το μεγαλύτερο δώρο στηρίζοντας την απόφασή μου να μην κάνω χημειοθεραπεία και να με αφήσουν να ζήσω το υπόλοιπο της ζωής μου με τον τρόπο που πίστευα καλύτερο. Καταλαβαίνω πόσο δύσκολο ήταν να με βλέπουν να σταματώ την θεραπεία. Τους αγαπώ και τους δυο γι’ αυτό», συνέχισε.

Στην συνέχεια ευχαρίστησε τους φίλους της, με τυος οποίους μοιράστηκε έναν όμορφο δεσμό αγάπης. «Ποτέ δεν πίστευα ότι μπορούσα να τους αγαπήσω περισσότερο, αλλά περνώντας όλο αυτό, μου έδειξαν μια αφοσίωση και μια στήριξη που το έκανε πιο εύκολο, πιο υποφερτό και πιο γαλήνιο».

Στην συνέχεια μίλησε για τον σύντροφό της, τον οποίο γνώρισε μόλις τρεις μήνες πριν την διάγνωση. «Δεν είχες ιδέα τι θα αντιμετώπιζες. Δεν θα μπορούσα να ζητήσω κάποιον καλύτερο να ήταν στο πλευρό μου όλη αυτήν την περίοδο. Είσαι ένας εκπληκτικός άνθρωπος και όποιος βρίσκεται στην ζωή σου είναι τυχερός. Σε αγαπώ πέρα από κάθε λέξη».

Αργότερα ευχαρίστησε τις θείες της, τα κατοικίδια της και ζήτησε να μην της φέρουν λουλούδια αλλά να κάνουν δωρεές σε οργανισμούς που ασχολούνται με την καταπολέμηση του καρκίνου. Τελείωσε τον επικήδειό της με μια φράση που δίνει έμπνευση σε όλους αυτούς που άφησε πίσω της, αλλά και σε εκείνους που δεν την γνώρισαν ποτέ. «Μην παίρνετε τα μικροπράγματα τόσο σοβαρά. Προσπαθήστε να ζήσετε λίγο».

Πληροφορίες: mirror.co.uk

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα