Αγοράκι 2 ετών έπεσε από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας και επέζησε. Βίντεο

Υπάρχουν στιγμές που γίνονται θαύματα. Μια από τις στιγμές αυτές αφορά στο δίχρονο αγοράκι που θα δείτε στο βίντεο, το οποίο έπεσε από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας και όμως επέζησε. Όσο σοκαριστικό και να είναι το βίντεο το παιδάκι τη γλίτωσε μόνο με λίγα κατάγματα. Κατά τη διάρκεια της πτώσης του χτύπησε σε ένα καλώδιο του ηλεκτρικού ρεύματος πράγμα που μάλλον του έσωσε τη ζωή, αφού διέκοψε κατά πολύ την ορμή της πτώσης.

Το περιστατικό συνέβη στην πόλη Σιβπούρι της Ινδίας. Μια κάμερα καταγράφει μια γυναίκα που περπατάει στο δρόμο. Όταν εκείνη κάνει λίγα βήματα τότε η κάμερα πιάνει την πτώση του παιδιού, το οποίο στην κυριολεξία «σκάει» στο έδαφος λίγα εκατοστά δίπλα από το κεφάλι της γυναίκας. Το παιδάκι μένει ακίνητο και ο κόσμος σπεύδει να βοηθήσει.

Αν προσέξετε προσεκτικά το βίντεο θα δείτε λίγο πριν την πτώση στο έδαφος κάτι σαν φλας να φωτίζει το χώρο. Είναι το ηλεκτρικό καλώδιο που έκοψε την πτώση του παιδιού.

Αμέσως το παιδί μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο τοπικό νοσοκομείο. Εκεί οι γιατροί το επανέφεραν και όπως δήλωσαν κατάφερε να κοροιδέψει τον θάνατο και τη γλύτωσε με λίγα κατάγματα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα