Το πώς κρεμάτε το χαρτί υγείας λέει πολλά για τον χαρακτήρα σας!

Το πώς κρεμάτε το χαρτί υγείας λέει πολλά για τον χαρακτήρα σας!

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ για ποιο λόγο κρεμάτε το χαρτί υγείας με τον τρόπο που το κρεμάτε; Οι επιστήμονες αποκαλύπτουν..

Συνήθως υπάρχουν 2 τρόποι για να κρεμάσει κανείς το χαρτί υγείας στην τουαλέτα του. Ο ένας τρόπος υποδεικνύει να κρεμάμε το χαρτί με την άκρη του από πάνω, ενώ ο άλλος τρόπος είναι να το κρεμάμε με την άκρη από κάτω.

Η Gilda Carle, είναι ειδικός στις προσωπικές σχέσεις των ανθρώπων και ψυχοθεραπεύτρια. Η ίδια μίλησε στην εφημερίδα Independent για τον διαφορετικό τρόπο που επιλέγουν οι άνθρωποι να κρεμάνε το χαρτί υγείας και όσα αναφέρει είναι εντυπωσιακά.

Το γνωρίζατε πως ο τρόπος που κρεμάτε το χαρτί υγείας αποκαλύπτει πράγματα για την προσωπικότητά σας;

Εσείς πώς κρεμάτε το χαρτί υγείας;

Η Gilda Carle διεξήγαγε μια έρευνα σε 2000 συμμετέχοντες ηλικίας 18 έως 75 ετών. Όλα τα άτομα απάντησαν στην ίδια ερώτηση και συγκεκριμένα αποκάλυψαν αν κρεμάνε το χαρτί υγείας με την άκρη από πάνω ή από κάτω.

«Τα ευρήματά μου επιβεβαίωσαν τη θεωρία ότι οι άνθρωποι που κρεμάνε το χαρτί με την άκρη από πάνω είναι πιο δυναμικές προσωπικότητες από εκείνους που το κρεμάνε ανάποδα, οι οποίοι είναι στην πλειοψηφία τους παθητικοί χαρακτήρες».

Το εντυπωσιακό της έρευνας είναι πως πολλά άτομα που κρεμάνε το χαρτί με την άκρη από πάνω νιώθουν έντονα την ψυχολογική ανάγκη να αλλάζουν τον προσανατολισμό του χαρτιού υγείας σε πολλά σπίτια που επισκέπτονται και έχουν το χαρτί με την άκρη από κάτω.

Αν σας αρέσει να κρεμάτε το χαρτί ώστε να ξετυλίγετε προς τα έξω, είστε δυναμικός χαρακτήρας, οργανωτικός και πολύ φιλόδοξος. Από την άλλη μεριά, αν σας αρέσει το χαρτί κρεμασμένο με την άκρη προς τα μέσα, είστε παθητικός χαρακτήρας, χαλαρός, αξιόπιστος και σας αρέσει να κάνετε σχέσεις με πολύ γερά θεμέλια.



«Αν και αρχικά ξεκίνησε σαν μια διασκεδαστική άσκηση, το προϊόν της έρευνας είναι ένα ακριβές εργαλείο αξιολόγησης, που μπορεί να προσφέρει χρήσιμες πληροφορίες για τη μελλοντική συμβατότητα με ένα άτομο». Η γνωστή ψυχοθεραπεύτρια αναφέρει πως καλό είναι να τα ζευγάρια να έχουν τον ίδιο τρόπο κρεμάσματος του χαρτιού υγείας γιατί η σχέση τους θα είναι πιο υγιής.

Φυσικά το ότι εσείς και ο σύντροφός σας κρεμάτε με διαφορετικό τρόπο το χαρτί δεν σημαίνει απαραίτητα πως δεν ταιριάζετε. Απλά είναι ένα δείγμα πως σαν χαρακτήρες δεν μοιάζετε πάρα πολύ.

Ποιος είναι όμως ο σωστός τρόπος; Σωστό και λάθος δεν υπάρχει στο κρέμασμα του χαρτιού καθώς όπως είπαμε και παραπάνω η τοποθέτηση του χαρτιού με συγκεκριμένο προσανατολισμό είναι ψυχαναγκαστική απόφαση του μυαλού μας. Ωστόσο ο Wheeler, ένας άνθρωπος που εργάστηκε πολλά χρόνια στην εταιρία χαρτικών Albany Perforated Wrapping Paper Company, ανέφερε το 1891 σε μια δημοσίευση που έκανε ποιος είναι ο σωστός τρόπος για να κρεμάμε το χαρτί. Ο Wheeler υπήρξε ο άνθρωπος στον οποίο οφείλουμε τα τέλεια τετραγωνισμένα κομμάτια χαρτιού υγείας και υποστήριξε πως ο σωστός τρόπος είναι με την άκρη από πάνω.
Ο σωστός τρόπος αποκαλύφθηκε πριν από περίπου 1 αιώνα.

spirossoulis

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα