Έλεγε ψέματα για χρόνια στη σύζυγό του ότι είχε καρκίνο!

Ενας 35χρονος Βρετανός έλεγε ψέματα -άγνωστο γιατί- επί πολλά χρόνια στη σύζυγό του πως έχει καρκίνο.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του BBC, η Λούσι Γουΐτσαρντ από το Λέστερ είπε πως ο 35χρονος Ντέιβιντ Κάρολ της είχε πει το 2006 που είχαν γνωριστεί ότι είχε λευχαιμία. Παντρεύτηκαν το 2011και αργότερα πήραν διαζύγιο όταν μαθεύτηκε η αλήθεια.

Στον Κάρολ επιβλήθηκε φυλάκιση 26 εβδομάδων με αναστολή δύο ετών, καθώς και 180 ώρες αμισθί εργασίας και καταβολή αποζημίωσης 2.000 λιρών.

Επίσης, του έχουν επιβληθεί περιοριστικά μέτρα για 12 μήνες, στο πλαίσιο των οποίων του απαγορεύεται να έρθει σε επαφή με τη Γουΐτσαρντ και τη μητέρα της.

Όπως είπε η Λούσι, το 2015 η μητέρα της του έδωσε 2.000 λίρες για θεραπεία στις ΗΠΑ, επειδή τους είχε πει ότι ο καρκίνος ήταν στο τελικό στάδιο.

Σύμφωνα με τη Γουΐτσαρντ, η οικογένεια άρχισε να υποπτεύεται πως κάτι δεν πήγαινε καλά ενώ ο Κάρολ έλειπε στις ΗΠΑ, κάνοντας διακοπές αντί για αντικαρκινική θεραπεία.

Η 31χρονη είπε πως του μίλησε για το θέμα όταν επέστρεψε, αλλά ίδιος έγινε έξω φρενών και προσπάθησε να συνεχίσει την απάτη. «Έβαλε ακόμα και έναν συνάδελφό του στη δουλειά να μου τηλεφωνήσει, κάνοντας τον γιατρό του» ανέφερε η ίδια.

Αργότερα ο Κάρολ παραδέχτηκε ότι είχε πει ψέματα για τη λευχαιμία, με τη Γουΐτσαρντ να δηλώνει «απίστευτα πληγωμένη και θυμωμένη», καθώς «έκλεψε τόσα πολλά από τη ζωή μου».

Για τον... μυθομανή βρετανό είχαν διοργανωθεί μέχρι και φιλανθρωπικοί αγώνες οικονόμικης στήριξής του, με τους εισαγγελείς να υποπτεύονται πως το απώτερο κίνητρό του 35χρονου ήταν ξεκάθαρα οικονομικό. 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ