Νίκος Σεργιανόπουλος: 15 χρόνια από τη σοκαριστική δολοφονία του

Νίκος Σεργιανόπουλος: 15 χρόνια από τη σοκαριστική δολοφονία του

Ήταν 4 Ιουνίου το 2008 όταν ο δημοφιλής ηθοποιός Νίκος Σεργιανόπουλος βρέθηκε άγρια δολοφονημένος μέσα στο διαμέρισμά του στο Παγκράτι, συγκλονίζοντας το πανελλήνιο.

Ο Νίκος Σεργιανόπουλος γεννήθηκε στις 24 Σεπτεμβρίου 1952 στη Δράμα, όπου και μεγάλωσε. Ακολούθησε το όνειρό του να γίνει ηθοποιός και φοίτησε στη Δραματική Σχολή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος (ΚΒΘΕ) ενώ υπήρξε ένα από τα ιδρυτικά μέλη της Πειραματικής Σκηνής Τέχνης.

Έλαβε μέρος σε αρκετές θεατρικές παραστάσεις τόσο στη Θεσσαλονίκη όσο και στην Αθήνα και πρωταγωνίστησε σε επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές, όπως «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή», «Οι στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη», «Άφρικα» και «Δύο Ξένοι», σε έναν ρόλο που τον έκανε ευρέως γνωστό και αγαπητό στο κοινό.

Η τελευταία τηλεοπτική του συνέντευξη

Σήμερα, συμπληρώνονται 15 χρόνια από την ημέρα που ο Νίκος Σεργιανόπουλος βρέθηκε στο διαμέρισμά του άγρια δολοφονημένος με πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι. Σχεδόν ένα μήνα μετά τη στυγερή δολοφονία του ηθοποιού, η αστυνομία συλλαμβάνει έναν 30χρονο Γεωργιανό, βάσει δακτυλικών αποτυπωμάτων. Ο Γεωργιανός ομολογεί πως διέπραξε το έγκλημα και τελικά καταδικάζεται σε ισόβια κάθειρξη το 2013.

Φίλοι και συγγενείς του αδικοχαμένου Νίκου Σεργιανόπουλου δεν τον ξεχνούν και θα τον θυμούνται πάντα ως έναν ευγενή και χαμηλών τόνων άνθρωπο.

πηγή: topontiki.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα