Γιώργος Τσαγκαράκης: Οι γονείς μου πέθαναν με 45 μέρες διαφορά και βρέθηκα σε οικοτροφείο

Γιώργος Τσαγκαράκης: Οι γονείς μου πέθαναν με 45 μέρες διαφορά και βρέθηκα σε οικοτροφείο

Καλεσμένος στο Στούντιο 4 βρέθηκε ο Γιώργος Τσαγκαράκης, το απόγευμα της Παρασκευής, προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγωστόπουλο στην ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, ο γνωστός συλλέκτης και εκτιμητής αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια, την απώλεια και των δυο γονιών του και τα χρόνια που πέρασε σε οικοτροφείο.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Τσαγκαράκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «οι συνθήκες σε ωριμάζουν, και σε αναγκάζουν να προχωρήσεις στη ζωή σου. Φυσικά αναγκάστηκα και βρέθηκε στα οικοτροφεία (σ.σ. μετά την απώλεια των γονιών μου) όπου πρέπει να προστατέψεις την περιουσία και τον εαυτό σου».

«Είναι αλήθεια ο πατέρας μου, μιας μέρα πριν, μου είπε ότι πάει να βρει την μητέρα μου. Μάλλον τελικά ήξερε ότι θα πεθάνει εκεί στο τέλος. Θυμάμαι πως ήμουν 12 χρονών και πήγαινα μετά το σχολείο και πήγαινα και καθόμουν μαζί του στην κλινική, γιατί πράγματι ήταν άρρωστος, η μητέρα μου είχε φύγει 45 ημέρες πριν και αυτό δεν το άντεχε. Μετά ερχόταν η αδελφή μου και έμενε το βράδυ μαζί του, σε μια ιδιωτική κλινική, το πρωί δεν μου το είπε με δραματικό τρόπο γιατί ήταν πολύ χιουμορίστας αλλά αντίθετα ,»εμείς ζήσαμε καλά, θέλω να μορφωθείς και αυτό τουλάχιστον είναι προϋπόθεση, εγώ θα φύγω, θα πάω στη μαμά και θα είσαι δυνατός και θα προχωρήσεις τη ζωή σου» μου είπε».

«Η μαμά μου είχε σπαρτιάτικη καταγωγή, δεν είχε ούτε καν αρρωστήσει. Ούτε συνάχι. Αλλά κάποτε για κάποιο λόγο στεναχωρήθηκε, έπαθε εγκεφαλικό και έτσι έφυγε. Πιστέψτε με, δεν ένιωσα ποτέ κανένα κενό όπως μπορεί να φαντάζει δραματικό. Έχω μια οικογένεια πολύ δεμένη με τις αδελφές μου, που είναι αρκετά μεγαλύτερες μου και… κατά λάθος μάλλον εγώ ήρθα στον κόσμο. Μετά όμως στα 16 πήρα την τσάντα μου και πήγα πίσω στο οικοτροφείο. Τελείωσα το σχολείο μόνος μου, σπούδασα μόνος μου και συνέχισα μετά να εργάζομαι σε διάφορες επιχειρήσεις» συμπλήρωσε, επίσης, ο Γιώργος Τσαγκαράκης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.

πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα