Ζευγάρι η Μόνικα Μπελούτσι με τον Τιμ Μπάρτον - Το δημοσίευμα γαλλικού περιοδικού

Ζευγάρι η Μόνικα Μπελούτσι με τον Τιμ Μπάρτον - Το δημοσίευμα γαλλικού περιοδικού

«Η Μόνικα Μπελούτσι και ο Τιμ Μπάρτον είναι σε σχέση: μια ιστορία που γεννήθηκε στη Λυών» είναι ο τίτλος του τελευταίου άρθρου που δημοσίευσε το γαλλικό περιοδικό Paris Match, το οποίο αποκαλύπτει μάλιστα μια αποκλειστική φωτογραφία στην οποία η Ιταλίδα ηθοποιός και ο Αμερικανός σκηνοθέτης περπατούν αγκαλιά, στους δρόμους του Παρισιού. 

Ο ιστότοπος μιλά για έναν πραγματικό «κεραυνό» που συνέβη πριν από τέσσερις μήνες στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Lumière της Λυών, όπου οι δυο τους συναντήθηκαν δεκαέξι χρόνια μετά την πρώτη τους συνάντηση, το 2006, όταν συναντήθηκαν για λίγο στο Φεστιβάλ των Καννών.

Ο Τιμ Μπάρτον, 64 ετών, χώρισε από την σύντροφό του την ηθοποιό Έλενα Μπόναμ Κάρτερ το 2014, με την οποία είχε μακροχρόνια σχέση, ενώ η Μόνικα Μπελούτσι, 58 ετών, μετά τη μακρά ιστορία αγάπης με τον συνάδελφό της Βενσάν Κασέλ, είχε πιο πρόσφατη σχέση με τον καλλιτέχνη Nicolas Lefebvre .

Το Paris Match προσθέτει ότι η δική τους είναι «μια ιστορία αγάπης που γεννήθηκε με την απόλυτη διακριτικότητα» και παρόλο που οι δυο τους δεν έχουν ακόμη δημοσιοποιήσει τη σχέση τους, αν κρίνουμε από τη φωτογραφία που διέρρευσε, φαίνονται τουλάχιστον πολύ δεμένοι.

Εν ολίγοις, βρισκόμαστε πραγματικά μπροστά σε ένα από τα νέα – και ίσως από τα πιο ετερόκλητα – ζευγάρια που γεννήθηκαν στον κόσμο του κινηματογράφου.

πηγή: topontiki.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα