Αργύρης Αγγέλου για δηλώσεις Βέρτη: Όλοι οι παντελονάτοι ρε παιδί μου ξεχύθηκαν στους δρόμους

Αργύρης Αγγέλου για δηλώσεις Βέρτη: Όλοι οι παντελονάτοι ρε παιδί μου ξεχύθηκαν στους δρόμους

Ο Αργύρης Αγγέλου σχολίασε τις δηλώσεις από συνέντευξη που είχε δώσει ο Νίκος Βέρτης το 2014 και οι οποίες έχουν γίνει viral τις τελευταίες ώρες. Ο Αργύρης Αγγέλου μίλησε μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή στον Pride 98.6.

Η ερώτηση που προκάλεσε αίσθηση είχε να κάνει με την ομοφυλοφιλία και το εάν ο γνωστός τραγουδιστής έχει βιώσει ποτέ στη ζωή του φλερτ από το ίδιο φύλο. Η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε από τον Άρη Καβατζίκη.

Ο Νίκος Βέρτης δήλωνε το 2014 στο περιοδικό People:

«Αν είσαι gay, δεν πρέπει να ντρέπεσαι να το πεις. Είχα παιδικούς φίλους gay, οι οποίοι δεν ντρέπονταν για αυτό. Αν ήμουν gay, λοιπόν, δεν θα ντρεπόμουν με τίποτε να το πω δημόσια. Δυστυχώς για κάποιους και ευτυχώς για κάποιες, είμαι ο τελευταίος άνθρωπος στη γη που θα είχα έστω και 1% μέσα μου ομοφυλοφιλικές τάσεις. Προσωπικά, ξέρεις, λυπάμαι για εκείνους που δεν έχουν αποδεχτεί τον εαυτό τους και τους απομακρύνω από κοντά μου.

Δεν θα τσατιζόμουν εάν με φλέρταρε ένας άντρας. Εξαρτάται, βέβαια, και από τον τρόπο. Γνωστός άνθρωπος με φλέρταρε με χυδαιότητα και γλίτωσε το ξύλο στο δευτερόλεπτο, χωρίς όμως να νιώθω την ανάγκη να αποδείξω τι είμαι. Όσα λάθη και να έχω κάνει στη ζωή μου, η ηθική μου είναι πάντα ψηλά και μακάρι όλοι οι άντρες να φορούσαν τα παντελόνια που φοράω!».

Οι δηλώσεις αυτές φαίνεται πως ενόχλησαν τον Αργύρη Αγγέλου, ο οποίος – θεωρώντας ίσως λανθασμένα πως πρόκειται για πρόσφατες δηλώσεις – σχολίασε μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή, λέγοντας μεταξύ άλλων:

«Όλοι οι παντελονάτοι, ρε παιδί μου, ξεχύθηκαν στους δρόμους. Απαράδεκτη ερώτηση από την πλευρά του δημοσιογράφου. Έχω βιώσει τέτοιες ερωτήσεις στο παρελθόν και σε πολύ πιο δύσκολες εποχές, όχι τώρα που η κοινωνία είναι πιο έτοιμη να τις ακούσει. Δυστυχώς, 99% που προσπαθείς να γλιτώσεις από μία τέτοια ερώτηση λες… ήταν μία πολύ λάθος κίνηση του Νίκου Βέρτη. Κάτι λέει και για τον χαρακτήρα του αυτό. Δεν χρειάζεται υπερπροσπάθεια γενικά στα πράγματα. Ούτε για να αποδείξεις τα παντελόνια σου…».

Τον λόγο πήρε ο Γιώργος Λιάγκας, εκφράζοντας την άποψή του.

«Συγγνώμη, αλλά εδώ έχει δίκιο ο Αγγέλου. Για μένα ήταν λάθος η απάντηση του Νίκου. Θα ‘πρεπε να πει: και ποιον αφορά αυτό, είμαι ό,τι θέλω να είμαι. Τώρα το να βγαίνει και να λέει είμαι παντελονάτος, αν ήμουν gay θα το ‘λεγα και δεν υπάρχει ούτε 1% πιθανότητα ή ότι κόντεψα έναν να τον δείρω…» ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Στο θέμα τοποθετήθηκαν τόσο η Φωτεινή Πετρογιάννη όσο και ο Τάσος Τεργιάκης.

Φ.Π : Ήταν λάθος ο τρόπος που τοποθετήθηκε. Ίσως ήθελε να πει ότι στεναχωριέμαι που δε μπορούν να ζήσουν ανοιχτά και ελεύθερα τη ζωή τους. Δε μπορείς να λες ότι απομακρύνω αυτούς που δεν το παραδέχονται.

Τ.Τ : Ο Νίκος Βέρτης λέει: λυπάμαι για τους φίλους μου που δεν το παραδέχονται. Είναι λάθος η έκφρασή του. Είναι και μία περίοδος το 2014 που ακούγονταν διάφορα για τον Νίκο Βέρτη, ότι είναι Αλβανός, ότι είναι gay. Τα αναμοχλεύουν κάποιοι. Θεωρώ ότι 9 χρόνια μετά, αν τον ξαναρωτούσαμε, θα έλεγε κάτι άλλο.

Γ.Λ : Αν πάρουμε πράγματα που λέγαμε όλοι μας – και ο ομιλών – 10 χρόνια πίσω, που δεν είχε μπει στη ζωή μας το metoo, το πολιτικά ορθό κτλ… λέγαμε πράγματα που αν τα παίξουμε τώρα, κι εμείς θα διαφωνούσαμε με τον εαυτό μας. Δεν ήταν ακριβώς ατυχής η δήλωση. Έτσι απαντούσαν όλοι τότε, όταν τους ρωτούσαν για την ταυτότητά τους.

πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα