Ραμόνα Βλαντή: Στην κηδεία μου θα έχουμε dress code - Δεν θα μπορούσε να με εντυπωσιάσει ένας λέτσος

Ραμόνα Βλαντή: Στην κηδεία μου θα έχουμε dress code - Δεν θα μπορούσε να με εντυπωσιάσει ένας λέτσος

Η Ραμόνα Βλαντή η οποία βρέθηκε καλεσμένη στην στήλη της Φωτεινής Ψυχίδου «Τι Ψυχή(Δου) Θα Παραδώσεις;» της εκπομπής «Breakfast@Star». μοιράστηκε το πώς φαντάζεται την κηδεία της. Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks εξομολογήθηκε πτυχές της προσωπικής της ζωής σε σχέση με τη μόδα και το στυλ.

«Δεν μπορώ όταν βλέπω ατάλαντους σε λάθος θέσεις, κακοντυμένους. Δεν έχω να μετανιώσω για κάτι, δεν χρωστάω τίποτα σε κανέναν. Δεν μου μιλάει η μισή showbiz αλλά είναι οκ, δεν με νοιάζει και καθόλου» δήλωσε η Ραμόνα Βλαντή, αναφέροντας ότι δεν θα μπορούσε να κάνει παρέα με μία κακοντυμένη, γιατί… βασανίζεται.

«Στην κηδεία μου θα έχουμε dress code. Ο Βασίλης Ζούλιας θα μου ράψει το φόρεμα και ο Περικλής (Κονδυλάτος) θα μου φτιάξει ένα τέλειο κόσμημα για μία βασίλισσα σαν κι εμένα» είπε με μπόλικο χιούμορ η Ραμόνα Βλαντή.

«Η κηδεία μου θα είναι με πρόσκληση, δεν θα μπορεί να μπει ο καθένας. Έχει να κάνει με την αισθητική. Δεν θα μπορούσε να με εντυπωσιάσει ένας λέτσος» συμπλήρωσε η Ραμόνα Βλαντή, ενώ στην προηγούμενη ζωή της πιθανολογεί πως ήταν βασίλισσα.

πηγή: newsbeast.gr

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO