Δημητρακόπουλος για δίκη Φιλιππίδη: Κίνητρο ήταν ο φθόνος – Κάποιοι έχουν κάνει το #MeToo επάγγελμα

Δημητρακόπουλος για δίκη Φιλιππίδη: Κίνητρο ήταν ο φθόνος – Κάποιοι έχουν κάνει το #MeToo επάγγελμα

Μια μέρα μετά την πολύωρη απολογία του πελάτη του Πέτρου Φιλιππίδη, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος υποστήριξε ότι το κίνητρο των γυναικών που κατήγγειλαν τον ηθοποιό είναι ο φθόνος ενώ παράλληλα πρόσθεσε ότι κάποιοι έχουν κάνει επάγγελμα το κίνημα MeToo και ζουν από αυτό.

Σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης του Πέτρου Φιλιππίδη που μίλησε στο Mega, η μία καταγγέλλουσα είχε μίσος για τον κατηγορούμενο ενώ όλες επεδίωκαν συνεργασία μαζί του…

«Το δικαστήριο αν μείνει στο κίνητρο γίνεται καφενείο»
«Εάν το δικαστήριο μετά από 10 μήνες, όπου εξετάστηκαν τουλάχιστον 45 μάρτυρες και είχαν τη δυνατότητα να διατυπώσουν τα επιχειρήματά τους, σταθεί μόνο στο κίνητρο των τριών γυναικών, τότε ειλικρινά θλίβομαι σαν δικηγόρος», δήλωσε αρχικά ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

«Υπάρχουν τόσοι αυτόπτες μάρτυρες που διέψευσαν ιδιαίτερα όλα τα επιχειρήματα της πρώτης κατηγορούμενης, ότι δήθεν βιάστηκε στο Θέατρο Ήβη και στα γραφεία μιας εταιρείας παραγωγής θεατρικών παραστάσεων, με μια χειρονομία. Γιατί όταν ο κόσμος ακούει βιασμό, έχει στο μυαλό του συνουσία. Γιατί όταν η κ. Μακρυπούλια έρχεται και λέει ποτέ δεν την είδα εγώ στις τουαλέτες, ο κ. Χαϊκάλης και η κ. Σχίζα… Όταν έχουμε τέτοια στοιχεία και πάμε στο κίνητρο, τότε το δικαστήριο αν μείνει στο κίνητρο μόνο τότε μεταβάλλεται σε εκπομπή. Χάνει τον θεσμικό του χαρακτήρα και γίνεται καφενείο», πρόσθεσε.

διαβάστε αναλυτικά και δείτε βίντεο στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα