Ορέστης Τζιόβας: Η εξομολόγηση για τις ερωτικές επαφές με άνδρες και τα ναρκωτικά

Ορέστης Τζιόβας: Η εξομολόγηση για τις ερωτικές επαφές με άνδρες και τα ναρκωτικά

Σε κατάθεση ψυχής προχώρησε ο Ορέστης Τζιόβας μιλώντας ανοιχτά για μία σκοτεινή περίοδο της ζωής του.

Ο γνωστός ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Τα Νέα και μίλησε ανοιχτά για την εξάρτησή του από τις ουσίες, τον τρόπο που αυτές επηρέασαν την επαγγελματική του ζωή, αλλά και την ερωτική του ζωή αποκαλύπτοντας πως είχε επαφές τόσο με κορίτσια όσο και με αγόρια.

«Δεν μου λείπει τίποτα από εκείνη την πενταετία. Το μόνο που με ενδιέφερε να φύγω από εκείνη την κατάσταση και να μπω ξανά σε μια κανονικότητα. Έπρεπε πρώτα να φάω τα μούτρα μου. Κανονικός για εμένα είναι εκείνος που διαχειρίζεται τα συναισθήματά του, εκείνος που αντιλαμβάνεται τη θέση του απέναντι στους άλλους.

Και νομίζω η πιο σκληρή μάχη που έχω δώσει στη ζωή μου είναι να επιστρέψω στην κανονικότητα. Να μην έχω εξαρτήσεις, και αυτή η μάχη ήταν κυρίως ψυχολογική. Να μάθω να υπάρχω χωρίς αυτές.  Το συναίσθημα που ισχυροποίησε τη σχέση μου με τις ουσίες ήταν όλες οι πρώτες επαφές γιατί οι στιγμές ήταν πολύ έντονες, χαρούμενες και ένιωθα πολύ σέξι. Μπορούσα να πάω να μιλήσω σε οποιαδήποτε μου άρεσε. Με έκανε πολύ “φλερτικό”.  Ένιωθα λαχτάρα, αυτή η λέξη ταιριάζει. Ένιωσα την επιθυμία να εξερευνήσω την ερωτική ζωή μέσα από την ερωτική επαφή και με αγόρια και με κορίτσια. Ο ερωτισμός μου φυσικά δε συνδέεται με τις ουσίες» εξομολογήθηκε ο Ορέστης Τζιόβας.

διαβάστε αναλυτικά στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα