Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ο νέος της σύντροφος είναι ο πρώην σύζυγός που έγινε… νυν!

Μια εντυπωσιακή ανατροπή έρχεται στο φως της δημοσιότητας για τον σύντροφο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, σύμφωνα με την εφημερίδα “ON time”, καθώς όπως αναφέρεται στην ουσία δεν είναι νέος σύντροφος,  αλλά πρώην ο οποίος έγινε… νυν.

Μόλις πριν λίγες ώρες, έκανε το γύρο του διαδικτύου η είδηση ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μετά το χωρισμό της από τον τράπερ Snik, έχει νέο σύντροφο και τους είδαμε μαζί στα Κουφονήσια σε παπαρατσικές φωτογραφίες να είναι αγκαλιά και να δίνουν φιλιά.

Ο Γιάννης Καραβασάνης λοιπόν όπως είναι το όνομά του, είναι αρχιτέκτονας και με την Ηλιάνα γνωρίστηκαν το 2010 μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα και ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα. Αρχικά διατηρούσαν σχέση εξ αποστάσεως καθώς η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έμενε και εργαζόταν στις ΗΠΑ κάνοντας σημαντικά βήματα στις διεθνείς πασαρέλες ενώ ο Γιάννης ήταν κάτοικος Βόλου. Ο τελευταίος έκανε συχνά ταξίδια προκειμένου να τη βλέπει και να περνά χρόνο μαζί της.

Έπειτα από κάποιο διάστημα, εκείνος πήρε την απόφαση να μετακομίσει στη Νέα Υόρκη. Το μοντέλο και ο αρχιτέκτονας ζούσαν μαζί και τελικά παντρεύτηκαν το 2015 στο Λος Άντζελες, έπειτα από επιθυμία του μοντέλου. Ο γάμος βοήθησε τότε την Ηλιάνα σε κάποιες γραφειοκρατικές διαδικασίες.

 Κουμπάροι σύμφωνα με παλιά δημοσιεύματα ήταν η τότε συγκάτοικός της και γνωστή τραγουδίστρια Γιάννα Τερζή και ο κομμωτής Δημήτρης Γιαννέτος. Το ζευγάρι πραγματοποίησε επίσημη εμφάνιση στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Madwalk του 2018 ενώ λίγο αργότερα ήρθε ο οριστικός χωρισμός τους.

 Οι δυο τους είναι ξανά μαζί. Το ζευγάρι σύμφωνα με την “ON time” απέκτησε ξανά επαφές πριν από δύο μήνες με τον γοητευτικό αρχιτέκτονα να κάνει την πρώτη κίνηση που βρήκε αμέσως εύφορο έδαφος.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα