Ο Πασχάλης Τερζής είχε μία περιπέτεια με την υγεία του - Έκανε μία εγχείρηση

Ο Πασχάλης Τερζής είχε μία περιπέτεια με την υγεία του -  Έκανε μία εγχείρηση

Ο Πασχάλης Τερζής είχε μία περιπέτεια με την υγεία του. Πέρασε αυτή η περιπέτεια, γιατί ήταν και κάτι που μπορούσε να τραγουδήσει. Είχε κάτι στα πόδια του, δεν είναι ότι αρρώστησε… Έκανε μία εγχείρηση και είναι μία χαρά. Επέλεξε να είναι εκτός. Έχει ένα πολύ ωραίο κτήμα, μία υπέροχη γυναίκα και τα εγγόνια του. Επέλεξε έτσι και καλά κάνει, είπε η μεταξύ άλλων η Εύη Δρούτσα σε συνέντευξη στην κάμερα του Καλύτερα δε γίνεται .

«Έχω με όλους τους καλλιτέχνες, που έχω συνεργαστεί, καλές σχέσεις. Δεν έχω τσακωθεί κι ούτε πρόκειται να τσακωθώ με κανέναν. Ο Πασχάλης Τερζής με παίρνει πάντα τηλέφωνο για χρόνια πολλά, έχουμε μία ιδιαίτερη σχέση. Μιλάω μαζί του, δεν έχει ξεχάσει Χριστούγεννα, Πάσχα, καμία γιορτή» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Εύη Δρούτσα είπε πως όλα τα τραγούδια που έχει γράψει είναι κατά παραγγελία και «είναι βιωματικά αφού τα γράψω. Είχα γράψει ένα τραγούδι, νομίζω το είχε τραγουδήσει η Μαντώ και έλεγα “τι θα πεις, τι θα πω, δεν με νοιάζει το θα μείνουμε οι δυο με τρομάζει”. Ακούω το στίχο και λέω στον άνδρα μου χωρίζουμε». Η ίδια είπε πως το τραγούδι που την εκφράζει είναι το «Ο δικός μου ο δρόμος» το οποίο «όταν το ακούω ακόμα κλαίω».