Βάσια Τριφύλλη: Κακός άνθρωπος ο Θύμιος Καρακατσάνης - Χρήζει ψυχιάτρου ο Φιλιππίδης

Βάσια Τριφύλλη: Κακός άνθρωπος ο Θύμιος Καρακατσάνης - Χρήζει ψυχιάτρου ο Φιλιππίδης

H Βάσια Τριφύλλη τα είπε για άλλη μια φορά έξω από τα δόντια, αφού δεν δίστασε να αναφερθεί σε συνάδελφό της τον οποίο αποκάλεσε κακό άνθρωπο, αλλά και στον Πέτρο Φιλιππίδη για τον οποίο είπε ότι χρήζει ψυχιάτρου.

Συγκεκριμένα η γνωστή ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή Love it, αναφέρθηκε σε κακοποιητικές συμπεριφορές που έχει συναντήσει στο θέατρο, υπογράμμισε: “Έχω δεχτεί πολλές φορές λεκτική κακοποίηση, αλλά εγώ απαντώ εν ριπή οφθαλμού. Έχω περάσει απίστευτα δύσκολα με τον Θύμιο Καρακατσάνη, ήταν κακός άνθρωπος. Έχω να πω τα καλύτερα για τον πατέρα του Λιγνάδη, τον γιο δεν τον γνώριζα και καλύτερα γιατί θα τον είχα χτυπήσει. Είμαι τύπος που σηκώνει χέρι, εγώ είμαι αυτή”.

Για τον Πέτρο Φιλιππίδη, η Βάσια Τριφύλλη τόνισε: “Οι άνθρωποι έχουν αδυναμίες και δεν καταλαβαίνω γιατί δεν θα έπρεπε να το δεχτούμε αυτό και για τον Πέτρο; Είναι μια βάναυση πτυχή του εαυτού του και χρήζει ψυχιάτρου. Δεν δικαιολογείται να έχει τέτοιο χαρακτήρα, η συμπεριφορά του είναι αδόκιμη. Δεν είχα ακούσει ποτέ τίποτα για τον Πέτρο”.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα