Σασμός - Κώστας Νικούλι: Γίνονται σκέψεις να ξαναγυρίσει ο Πετρής

Σασμός - Κώστας Νικούλι: Γίνονται σκέψεις να ξαναγυρίσει ο Πετρής

Ο θάνατος του Πετρή και τα γεγονότα που ακολούθησαν εξακόντισαν την θεαματικότητα του Σασμού σε ακόμα μεγαλύτερα ύψη και σήμερα ο Κώστας Νικούλι, ο Πετρής, και η Δανάη Παππά, η Θοδώρα της σειράς, βρέθηκαν σήμερα στο πλατό της «Super Κατερίνας» για μια συζήτηση τετ-α-τετ με την Κατερίνα Καινούργιου.

Το ξέρεις από την αρχή ότι θα πεθάνεις γρήγορα σε όλες (τις σειρές); ρώτησε η παρουσιάστρια τον ηθοποιό με αφορμή τα σχόλια των χρηστών του Twitter για τον διπλό θάνατό του στον Σασμό και στο 42 βαθμοί

Ναι, συνήθως. Έχω το σενάριο, ξέρω το τέλος, ξέρω που θα καταλήξει. Στον Σασμό στην αρχή είχαμε κλείσει κάποια επεισόδια που είναι το μίνιμουμ, ότι μέχρι εκεί θα πάμε. Παρόλα αυτά έγιναν κάποιες συζητήσεις για να το “ανοίξουμε” λίγο. Ήταν δηλαδή να πεθάνω στο 70 και πήγε λίγο παρακάτω».

 «Υπάρχει περίπτωση να σε δούμε να επιστρέφεις πνεύμα, να επιστρέφεις να ανάμνηση, να επιστρέφεις ενοχές στη Δανάη;» επέμεινε η παρουσιάστρια.

«Γίνεται κάτι», πήρε τον λόγο η Δανάη Παππά. «Μας βασανίζει λίγο ο Πέτρος. Ειδικά τη Θοδώρα τη βασανίζει πολύ. Έρχεται στις σκέψεις της».

 Και διευκρίνισε ο Κώστας Νικούλι: «Μέχρι στιγμής, μέχρι εκεί που έχουν γραφτεί τα επεισόδια δεν έχουμε κάτι καινούργιο. Προφανώς θα υπάρξει κάτι, γίνονται κάποιες σκέψεις αλλά δεν ξέρουμε ακόμα».

Τέλος η Κατερίνα Καινούργιο ρώτησε τον Κώστα Νικούλι αν παρακολούθησε τη σκηνή της κηδείας.

«Δεν την παρακολούθησα γιατί είχα παράσταση. Είδα τα trailer, είδα τις ερμηνείες. Αλλά, να πω την αλήθεια, δεν θα ήθελα να δω άλλη μια τέτοια σκηνή γιατί τρεις μέρες τώρα συγκινούμαι, ανατριχιάζω. Κάπως θα ήθελα να πάρω μία απόσταση έστω για ένα επεισόδιο. Ήταν συγκλονιστικό και εγώ προσωπικά στενοχωριέμαι και συγκινούμαι» εξομολογήθηκε ο ηθοποιός.

ieidiseis

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα