Κρατερός Κατσούλης: Δεν είμαστε τσακωμένοι με τη Κατερίνα, είμαστε χωρισμένοι

Κρατερός Κατσούλης: Δεν είμαστε τσακωμένοι με τη Κατερίνα, είμαστε χωρισμένοι

Δεν είμαστε τσακωμένοι, είμαστε χωρισμένοι. Έχει διαφορά....

Είπε μεταξύ άλλων ο Κρατερός Κατσούλης στην συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή Τετ α Τετ, όπου μίλησε και για το χωρισμό του με τη Κατερίνα Καραβάτου.

Δε μας φόβισε ποτέ το ότι μας έλεγαν ότι θα είμαστε όλοι μαζί αυτά τα χρόνια. Ποτέ δεν είσαι με τον άνθρωπό σου, 24 ώρες το 24ωρο. Όταν είσαι σε μία εκπομπή, δε σκέφτεσαι εκείνη την ώρα, αν είσαι με τη σύζυγό σου, κάνεις την εκπομπή. Μία συνθήκη που δεν είναι καλή, δεν έχει να κάνει με το αν δουλεύουν περισσότερες ώρες μαζί.

 Μπορεί να βγει πιο γρήγορα. Λόγω ωρών, επειδή η τριβή είναι μεγαλύτερη, μπορεί να εμφανιστεί αλλά δε θα δημιουργηθεί. Δεν είμαστε τσακωμένοι, είμαστε χωρισμένοι. Έχει διαφορά. Το να είσαι χωρισμένος, και να μην είσαι τσακωμένος έχει ένα άλλο ενδιαφέρον. Δεν είναι πάντα εύκολο αυτό να συμβεί και το ξέρουμε. Θα μπορούσαμε να κάνουμε μία εκπομπή μαζί αλλά να έχει ένα περιεχόμενο που θα με ενδιαφέρει κι εμένα πάρα πολύ. Και θα πρέπει να υπάρχει και κάποιος λόγος, δε θα το κάνουμε δηλαδή για να δείξουμε στον κόσμο πως δεν είμαστε τσακωμένοι».

 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO