Αντύπας – Η δικαστική διαμάχη για το Μετακομίζω γιατί χωρίζω. Η άγνωστη ιστορία του Οδηγώ και σε σκέφτομαι

Αντύπας – Η δικαστική διαμάχη για το Μετακομίζω γιατί χωρίζω. Η άγνωστη ιστορία του Οδηγώ και σε σκέφτομαι

Στην κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανή! μίλησε ο Αντύπας, αναφορικά με τη δικαστική διαμάχη για το τραγούδι Μετακομίζω γιατί χωρίζω, την άγνωστη ιστορία πίσω από το Οδηγώ και σε σκέφτομαι, αλλά και τις ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού στο πρόσωπό του!

«Πρώτη φορά συνεργάζομαι με το Ζαφείρη Μελά. Το CABANA είναι ένας εκπληκτικός χώρος. Ο κόσμος έδειξε την αγάπη του στα πρόσωπά μας. Ο χώρος της νύχτας έχει αλλάξει. Το να μπαίνουν μόνο εμβολιασμένοι στο μαγαζί περιορίζει αρκετά τα πράγματα. Πρέπει ο κόσμος να εμβολιαστεί, πεθαίνουν νέοι άνθρωποι. Δε θα δούλευα με μη εμβολιασμένο συνάδελφο», είπε ο αγαπημένος τραγουδιστής για όσα κάνει επαγγελματικά αυτή την περίοδο, ενώ ανέφερε και ότι «Ξεχωρίζω τη συνεργασία μου με τη Ρίτα Σακελλαρίου και την Άντζελα Δημητρίου».


«Το 1992, την ημέρα της γυναίκας, ανέβηκαν 1.000 γυναίκες πάνω στην πίστα και κόντεψαν να με φάνε», περιέγραψε ο ίδιος σχετικά με ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού στο πρόσωπό του.

«Το μεγαλύτερο νυχτοκάματο το πήρα το 1992. Δεν μπορείς κάθε χρόνο να παίρνεις τα ίδια λεφτά. Όταν ήμουν στο Ποσειδώνιο επειδή δε χωρούσε ο κόσμος πήραμε και το απέναντι μαγαζί ...

Διαβάστε αναλυτικά και δείτε βίντεο στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα