Δήμητρα Αλεξανδράκη: Δε νοσεί από κορονοϊό – Το νέο μήνυμά της μέσα από το νοσοκομείο

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Δε νοσεί από κορονοϊό – Το νέο μήνυμά της μέσα από το νοσοκομείο

Στο νοσοκομείο εξακολουθεί να νοσηλεύεται η Δήμητρα Αλεξανδράκη. Το γνωστό μοντέλο αποκάλυψε την Τετάρτη με ανάρτησή της, ότι η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε και κατέληξε στο νοσοκομείο λόγω του υψηλού πυρετού και των φρικτών πόνων.

Ξεκαθάρισε πάντως ότι δεν νοσεί από κορονοϊό και θα υποβληθεί σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστώσουν οι γιατροί τι ακριβώς έχει. Ωστόσο, δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες.

 
Το πρωί της Πέμπτης επανήλθε με νέο story στο Instagram. Με την ανάρτησή της ενημερώνει τους ακολούθους της ότι θα παραμείνει περισσότερες μέρες στο νοσοκομείο. Μάλιστα ζήτησε από συγγενείς, φίλους και δημοσιογράφους να της δώσουν χρόνο να αναρρώσει, σημειώνοντας πως θα μιλήσει για αυτό που της συμβαίνει όταν νιώσει καλύτερα.

Οι αναρτήσεις που έκανε η Δήμητρα Αλεξανδράκη

   
   
«Δυστυχώς μετά από μια πολύ επώδυνη ημέρα με απανωτές εξετάσεις, μου βρήκαν κάτι για το οποίο θα πρέπει να παραμείνω τις επόμενες ημέρες στο νοσοκομείο. Θέλω να παρακαλέσω τους συγγενείς μου, τους φίλους αλλά και τους δημοσιογράφου να μου δώσουν τον χρόνο μου να αναρρώσω και όταν θα είμαι σε θέση να μιλήσω θα μιλήσω. Σας είμαι ευγνώμων για το ενδιαφέρον σας, είναι συγκινητικό. Απλά, εγώ δεν είμαι πολύ καλά ψυχολογικά και θέλω σας παρακαλώ να το σεβαστείτε. Μέχρι τότε, η χαμογελαστή Δημητρούλα σας», έγραψε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα