Γιώργος Λιάγκας σε Γρηγόρη Πετράκο: Εκλαμβάνεις τον εαυτό σου ως έναν αυτόκλητο σωτήρα;

Γιώργος Λιάγκας σε Γρηγόρη Πετράκο: Εκλαμβάνεις τον εαυτό σου ως έναν αυτόκλητο σωτήρα;

Νιώθω ότι έτσι όπως το εκφράζεις είναι πιο φασιστικό από τους ανθρώπους που κατηγορείς για φασίστες που φιμώνουν τους ανθρώπους που είναι εναντίον των εμβολιασμών.

Εκλαμβάνεις τον εαυτό σου ως έναν αυτόκλητο σωτήρα; Αισθάνεσαι ότι είσαι Δον Κιχώτης, Ρομπέν των Δασών; Είπε ο Γιώργος Λιάγκας στον Γρηγόρη Πετράκο, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στο Πρωινό.

Ο γνωστός τραγουδιστής, μεταξύ άλλων, μίλησε για το ξέσπασμά του κατά των δημοσιογράφων, για τους οποίους είχε πει, πως κάνω εμετό πάνω στη μούρη σας.

Ο ίδιος ανέφερε: Ήταν λίγο ακραίο αυτό. Ήταν ένα δεκάλεπτο βίντεο που έγραψα πολύ αγανακτισμένος. Γενικώς δεν είμαι αγανακτισμένος. Αυτό το είπα γιατί αν έχεις κάνει έναν αγώνα κατά του διαχωρισμού εδώ και ενάμιση χρόνο, αυτό ήταν σαν μαχαιριά για μένα να μου πεις ότι διαχωρίζω… Αν μου το έλεγες τώρα ψύχραιμα δε θα το έλεγα.

O Γιώργος Λιάγκας, είπε: «Νιώθω ότι έτσι όπως το εκφράζεις είναι πιο φασιστικό από τους ανθρώπους που κατηγορείς για φασίστες που φιμώνουν τους ανθρώπους που είναι εναντίον των εμβολιασμών. Εκλαμβάνεις τον εαυτό σου ως έναν αυτόκλητο σωτήρα; Αισθάνεσαι ότι είσαι Δον Κιχώτης, Ρομπέν των Δασών; Λες την άποψή σου κι είναι σεβαστή. Νομίζω ότι αισθάνεσαι ότι κάποιος σε έχει ορίσει να έχεις μία άποψη και το πήρες περισσότερο σοβαρά από ότι θα έπρεπε»!

«Εγώ πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή είμαστε σε έναν πόλεμο. Υπάρχει πόλεμος. Όχι τον υγειονομικό» απάντησε ο Γρηγόρης Πετράκος, ο ο οποίος τόνισε ότι πιστεύει ότι η ιατρική κοινότητα παγκοσμίως που είναι υπέρ του εμβολίου είναι μειοψηφία.

 
 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO