Άννα Φόνσου για Γιώργο Μαρίνο: Ένας φίλος του τον εξαφάνισε και με βρίζει

Άννα Φόνσου για Γιώργο Μαρίνο: Ένας φίλος του τον εξαφάνισε και με βρίζει

Ο Γιώργος, επειδή μετά την αρρώστια του, δεν ήξερε πού να πάει, τού πρότεινα να έρθει εδώ, να καθίσει όσο κάθισε,  μετά έφυγε από εδώ. Έχει έναν φίλο κολλητό,  που τον εξαφάνισε, που με βρίζει εμένα επειδή θέλω ένα δείγμα ότι κάπου είναι ο Γιώργος καλά.

Η Άννα Φόνσου προχώρησε σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση για τον Γιώργο Μαρίνο, σε δηλώσεις της στην κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη. Μεταξύ άλλων μίλησε για τον φερόμενο ανταγωνισμό που είχε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, τον έρωτά της με τον Ντίνο Ηλιόπουλο αλλά και τον βαφτισιμιό της Νίκο Μπάρκουλη.

Αναφερόμενη στον Γιώργο Μαρίνο, η Άννα Φόνσου είπε: “Ο Γιώργος δεν είναι ο πρώτος που έχει φιλοξενηθεί στο Σπίτι του Ηθοποιού για λίγο καιρό βέβαια, γιατί εδώ φιλοξενούνται οι άνθρωποι   που περνούν ένα οικονομικό πρόβλημα”.

“Ο Γιώργος, επειδή μετά την αρρώστια του, δεν ήξερε πού να πάει, τού πρότεινα να έρθει εδώ, να καθίσει όσο κάθισε,  μετά έφυγε από εδώ. Έχει έναν φίλο κολλητό,  που τον εξαφάνισε, που με βρίζει εμένα επειδή θέλω ένα δείγμα ότι κάπου είναι ο Γιώργος καλά.

Ευτυχώς έχω μάθει ότι κάπου είναι καλά και ότι ο τρόπος που έχει επιλέξει να είναι μόνος του και  να είναι μακριά από τους καλλιτέχνες, να είναι καλά και δεν  πειράζει να μην μας μιλάει” σημείωσε.

Τι είπε η Άννα Φόνσου για την Αλίκη Βουγιουκλάκη
“Η Αλίκη Βουγιουκλάκη, όταν έλεγαν “ποια να πάρουμε, ποια να πάρουμε”, εκείνη είπε “δεν χρειάζεται να το σκεφτείτε, την Άννα να πάρετε”” είπε για την επιλογή της στην ταινία “Περαστέ την πρώτη του μηνός” με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

Όπως πρόσθεσε “σε εκείνη χρωστάω που πήγα στην Αυστραλία και βγήκα από οικονομικό αδιέξοδο στην Αλίκη χρωστάω τον ρόλο, στην Αλίκη χρωστάω που όταν έφυγε από τη ζωή  έπαιξα στο θέατρό της για να την τιμήσω , της χρωστάω τόσο πολλά…”

“Οι παραγωγοί μας είχαν βαφτίσει ανταγωνίστριες, οι παραγωγοί έλεγαν ότι είχαμε τσακωθεί  με τη Βουγιουκλάκη που ήταν η καλύτερή μου φίλη. Οι παραγωγοί για να έχει κάποιο ενδιαφέρον μας ήθελαν ανταγωνίστριες, αλλά ήμασταν πολύ καλές φίλες. Δεν παίξαμε ποτέ μαζί με την Αλίκη Βουγιουκλάκη για να μην χαλάσουμε τη φιλία μας” πρόσθεσε.

“Με είχες βοηθήσει τις πιο δύσκολες στιγμές στη ζωή μου, Αλίκη. Μου λείπεις πάρα πολύ και κάθε μέρα το τηλεφώνημα το κάνω μέχρι σήμερα, δεν ξέρω ποιος έχει το τηλέφωνό σου γιατί με βρίζει”.

 Τι είπε για τον Ντίνο Ηλιόπουλο
“Με τον Ντίνο Ηλιόπουλο ήμασταν ερωτευμένοι, δεν με πείραζε η διαφορά της ηλικίας μας. Για εμένα ήταν το ιδανικό μου, ήταν ο άνθρωπος που θαύμαζα, ήταν ο σπουδαίος ηθοποιός, του χρωστάω ότι με έκανε πρωταγωνίστρια. Η διαφορά ηλικίας τότε έπαιζε μεγάλο ρόλο.

Δεν ήμουν ακόμη 18 χρονών και εκείνος 40 τόσο. Τόσο ήταν και ο πατέρας μου. Είχαμε χωρίσει όταν γνώρισα τον άνδρα μου και τον παντρεύτηκα. Τον πείραξε τον Ντίνο, άργησε να μου μιλήσει αλλά μείναμε κοντά ως το τέλος της ζωής του γιατί η γυναίκα του ήταν η καλύτερή μου φίλη και οι κόρες του είναι οι φιλενάδες μου τώρα” πρόσθεσε.

“Καλά κάνουν και τραβιούνται, αν αυτό τους ανεβάζει τη διάθεση”, τόνισε σχετικά με τις αισθητικές επεμβάσεις σημειώνοντας ότι η ίδια δεν θέλει γιατί φοβάται τις εγχειρίσεις.

“Τα γηρατειά άμα γεράσω να μου ξανακάνετε συνέντευξη. “Γιαγιά” δεν θέλω γιατί έχω κακή παιδική ηλικία με τη γιαγιά μου και μισώ τη λέξη “γιαγιά”. Η εγγονή μου δεν θα με έλεγε ποτέ “γιαγιά”. Αννούλα με ανεβάζει, Αννούλα με κατεβάζει” είπε για τα γηρατειά.

Η απώλεια της αδελφής της
“Δεν ήθελα να γίνω ηθοποιός. Ήμουν πρώτη μαθήτρια, ήθελα να σπουδάσω, αλλά δεν είχα λεφτά να σπουδάσω και έτσι έγινα ηθοποιός, από ανάγκη. Στην αρχή δούλευα για να ζήσω” ανέφερε, ενώ αποκάλυψε πως δεν ήθελε τη ζωή της όταν έφυγε από τη ζωή η αδελφή της:

“Όταν έχασα την αδελφή μου, ήταν ο άνθρωπος που είχα λατρέψει, σχεδόν είχα τρελαθεί. Έλεγα “τι θέλω να ζω”. Ήθελα να πάω να τη βρω. Με επανέφερε η κόρη μου, η κόρη της αδερφής μου”.

Για τον βαφτισιμιό της, γιο του αείμνηστου Ανδρέα Μπάρκουλη, Νίκο είπε: “Ο Νίκος έχει και το όνομα του πατέρα μου Γιώργος. Η ομορφιά του είναι καταπληκτική. Εγώ που τον βλέπω κάθε μέρα, βλέπω ότι είναι κούκλος και πολύ καλό παιδί και ταλαντούχος. Τον έχω δοκιμάσει. Κάνουμε μαζί και TikTok. Έχω στο νου μου να κάνουμε κάτι οι δυο μας και νομίζω ότι θα πάει καλά”.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα