GNTM – Ο Μάκης Κατσανέας που ξετρέλανε τους κριτές στην παρέα του Χαμογέλα και πάλι!

Στην παρέα του Χαμογέλα και πάλι! βρέθηκε ο Μάκης Κατσανέας, που τρέλανε τους κριτές του GNTM, αλλά δυστυχώς κόπηκε. Μαζί του και η κοπέλα του Φανή Παρλή, με την οποία συνεργάζονται και σε θεατρικό έργο, που έχει γράψει ο ίδιος!


«Τα έδωσα όλα. Ήμουν ο Μάκης. Η τύχη είναι με τους τολμηρούς. Είναι σημαντικό να τολμάμε. Ρώτησα την παραγωγή αν θα βγει κάτι αξιοπρεπές. Για εμένα η αξιοπρέπεια είναι το παν. Δεν ήταν ο σκοπός μου να συγκινήσω με την ιστορία μου. Ήμουν 25 λεπτά μέσα στην οντισιόν, έδειξαν τα 13. Είχαμε μια πολύ ωραία συζήτηση και έτσι είπα την ιστορία μου», ανέφερε ο ίδιος.

«Στη φωτογράφιση με το αυτοκίνητο, είχα πει μέσα στο μυαλό μου ότι θα κάνω κάτι ασφαλές. Εγώ μοντέλο δεν ήμουν ποτέ. Αλλά ο πήχης είχε ανέβει πολύ και έπρεπε να κάνω κάτι για να ξεχωρίσω. Ηθοποιός είμαι. Μόλις βγήκα από το παιχνίδι φύγαμε μετά τη Φανή περιοδεία, πήγαμε σε νησιά», συνέχισε.

Η κοπέλα του, Φανή Παρλή, από την πλευρά της, είπε ότι δε θα είχε κανένα πρόβλημα αν ο σύντροφός της έμπαινε στο παιχνίδι.

«Δεν έχω κανένα πρόβλημα, να κάνει ό,τι θέλει. Κανένας δεν ανήκει σε κανέναν και είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει. Από τη στιγμή που ήθελε να πάει στο GNTM του είπα να πάει και να το απολαύσει. Δε θα ζήλευα αν έμπαινε στο παιχνίδι, ξέρω ποιος είναι. Είμαι σίγουρη ότι θα μιλούσε με όλα τα κορίτσια, και καλά θα έκανε», είπε χαρακτηριστικά.

«Με τη Φανή είμαστε φίλοι. Είναι πολύ σημαντικό να σέβεσαι τον άλλο. Η ελευθερία στον άνθρωπο είναι πολύ σημαντικό», σημείωσε ο Μάκης Κατσανέας από την πλευρά του.

«Από την κριτική επιτροπή νομίζω με αγκάλιασαν και οι 4 κριτές. Έκριναν σωστά, θεωρώ. Θα τους προσεγγίσω να έρθουν στην πρεμιέρα στις 3 Νοεμβρίου. Θα είναι τιμή μου να έρθουν», πρόσθεσε.

Οι δύο τους ανεβάζουν στις 3 Νοεμβρίου και για λίγες παραστάσεις στο θέατρο Vault το έργο Σιλάχ, που βασίζεται σε βιβλίο που έχει γράψει ο ίδιος ο Μάκης.

«Είναι ένα έργο που έχει γράψει ο Μάκης τρία χρόνια πριν, παίζεται ήδη δύο χρόνια και πάμε για τρίτη χρονιά. Αυτή τη χρονιά θα κάνω εγώ τη σκηνοθεσία και παίζω, στο θέατρο Βολτ. Το έργο έχει να κάνει με το ρατσισμό», ανέφερε η Φανή κλείνοντας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα