Κώστας Βουτσάς: Ραγίζει καρδιές η κίνηση του γιου του. Τι πήρε μαζί του στο νηπιαγωγείο

Κώστας Βουτσάς: Ραγίζει καρδιές η κίνηση του γιου του. Τι πήρε μαζί του στο νηπιαγωγείο

Μία ξεχωριστεί ιστορία μοιράστηκε στο Instagram η σύζυγος του Κώστα Βουτσά, Αλίκη Κατσαβού, η οποία περιέγραψε μια συγκινητική κίνηση που έκανε ο γιος τους, Φοίβος, στο νηπιαγωγείο.

Ειδικότερα, οι δασκάλες του Φοίβου που πηγαίνει νηπιαγωγείο, του ζήτησαν να πάρει από το σπίτι δύο πράγματα που αγαπά και να τα περιγράψει. Ο μικρός, λοιπόν, πήρε ένα κάδρο του Κώστα Βουτσά και ένα της μητέρας του που τη δείχνει αγκαλιά με τον αείμνηστο ηθοποιό.

«Ο ίδιος δεν μου είπε ποτε τι τους είπε στην τάξη, αλλά εγώ έμαθα από τις δασκάλες του. Είπε ότι “τις κοιτάει όταν φοβάται“», έγραψε η Αλίκη Κατσαβού.

Κώστας Βουτσάς: Η ανάρτηση της Αλικής Κατσαβού
«Στην περίπτωση που θέλατε ένα φιλάκι…
Κι έχω και μια χθεσινή ιστορία να μοιραστώ μαζί σας…
Ο Φοίβος είχε εργασία στο νηπιαγωγείο να πάρει απο το σπίτι στο σχολείο δύο πράγματα που αγαπά και να τα περιγράψει. Η έκπληξη μου, που τη διαδέχτηκε συγκίνηση ήταν όταν με απόλυτη αθωότητα και άγνοια της δυναμικής της κίνησης του, πήρε δύο κάδρα με φωτογραφίες, το ένα με πορτραίτο του Κώστα και το άλλο δικό μου με τον Κώστα αγκαλιά. Ο ίδιος δεν μου είπε ποτε τι τους είπε στην τάξη, αλλά εγώ έμαθα από τις δασκάλες του. Είπε ότι “τις κοιτάει όταν φοβάται“».