Στάνκογλου: Είναι άδικο για έναν να παίρνει η μπάλα άλλους εκατό ηθοποιούς

Στάνκογλου: Είναι άδικο για έναν να παίρνει η μπάλα άλλους εκατό ηθοποιούς

Είναι σημαντικό. Είναι σοβαρό. Είναι λίγο άδικο γιατί με έναν παίρνει η μπάλα άλλους 100-150 ηθοποιούς που μπορεί να βρίσκονται σε ένα σήριαλ, τόνισε ο γνωστός ηθοποιός, Γιάννης Στάνκογλου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή “Love it”.

Μεταξύ άλλων ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην απόφαση των τηλεοπτικών σταθμών να μην προβάλλουν ξανά παραγωγή στην οποία συμμετείχε ο Πέτρος Φιλιππίδης,

Ο Γιάννης Στάνκογλου συμφώνησε με την άποψη του προέδρου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρου Μπιμπίλα, ο οποίος δήλωσε ότι «είναι σαν να τιμωρούνται οι ηθοποιοί που έπαιζαν σε αυτά τα σίριαλ ή τις ταινίες.

Ο Γιάννης Στάνκογλου μίλησε για τη λαχτάρα του κοινού να επιστρέψει στο θέατρο μετά την δύσκολη περίοδο της πανδημίας.

«Υπάρχει μεγάλη λαχτάρα στο κοινό να δει καλό θέατρο, να βγει ο κόσμος έξω και να παρακολουθήσει ωραία θεάματα. Δεν είναι τυχαίο πως όπου πήγαμε οι παραστάσεις ήταν γεμάτες σε ένα ποσοστό 90%» ανέφερε.

Ο αγαπημένος ηθοποιός εξομολογήθηκε πως ο ρόλος του Θωμά Κυπραίου από τις “Άγριες Μέλισσες” τον ακολουθεί ακόμα γιατί αγαπήθηκε πολύ αυτός ο κακός άνθρωπος, γεγονός που αποδεικνύει την επιτυχία τόσο του ίδιου, όσο κι όλης της παραγωγής.

Μιλώντας για τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια, ο Γιάννης Στάνγκογλου ανέφερε πως η τηλεοπτική σεζόν θα τον βρει στην ΕΡΤ, καθώς σε λίγο καιρό ξεκινά γυρίσματα για μια νέα σειρά της δημόσιας τηλεόρασης, η οποία θα προβληθεί τον Φλεβάρη.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα