Στέλλα Μιζεράκη: Ο θάνατος του Mad Clip ξύπνησε οδυνηρές μνήμες

Στέλλα Μιζεράκη: Ο θάνατος του Mad Clip ξύπνησε οδυνηρές μνήμες

Το τροχαίο ξύπνησε οδυνηρές μνήμες στην Στέλλα Μιζεράκη, η οποία στις 31 Μαΐου 2019 βίωσε το θάνατο του πρώην συντρόφου της Πάνου Ζάρλα επίσης σε τροχαίο.
Η κρητικιά πρώην παίκτρια του Power of Love θέλησε να στείλει ένα μήνυμα μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram σε όσους σκέφτονται να πατήσουν λίγο περισσότερο το γκάζι του οχήματος τους.

«Όταν θέλεις να πατήσεις το γκάζι λίγο παραπάνω σκέψου… Η ζωή είναι μία και αν χαθεί δεν γυρνάει ο χρόνος πίσω ούτε υπάρχει δεύτερη ευκαιρία. Σκέψου τον εαυτό σου και πόσα θα μπορούσες να είχες καταφέρει και πόσες ευτυχισμένες στιγμές θα χάσεις με τους ανθρώπους που αγαπάς.

Σκέψου τους γονείς, τα αδέρφια, τα παιδιά, τη γυναίκα, τον άντρα και τους φίλους σου που περιμένουν να γυρίσεις σπίτι… που περιμένουν να σε δουν! Πόσα ακόμα θα μπορούσες να ζήσεις; Πόσο πολύτιμο χρόνο ζωής έχασες; Όλοι οι δικοί σου θα ζουν με ένα μαύρο κομμάτι νεκρό μέσα τους και μια μαχαιριά στην καρδιά τους.

Ο πόνος που νιώθεις θα σε κάνει να υποφέρεις και ψυχικά και σωματικά και όταν τα καταφέρεις δεν ξεχνιέται ούτε σβήνεται. Συνηθίζεις να επιβιώνεις και να ζεις με αυτόν. Αν δεν ξέρεις πως είναι αυτά τα συναισθήματα (που εύχομαι να μη μάθεις ποτέ) προσπάθησε να φανταστείς έστω για λίγο πώς είναι» έγραψε χαρακτηριστικά η Στέλλα Μιζεράκη.

e-radio

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα