Ο Σάκης Τανιμανίδης γίνεται Νίντζα - Ετοιμάζεται για ένα πολύ δύσκολο ριάλιτι μετά τη Φάρμα

Ο Σάκης Τανιμανίδης γίνεται Νίντζα - Ετοιμάζεται για ένα πολύ δύσκολο ριάλιτι μετά τη Φάρμα

Mπορεί  το ριάλιτι Φάρμα να εξακολουθεί να προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 - και μάλιστα σήμερα αποχωρεί ο Θανάσης Πάτρας σύμφωνα με τα spoiler - ωστόσο το κανάλι του Αμαρουσίου βλέπει ήδη τον Σάκη Τανιμανίδη σε ένα νέο πολλά υποσχόμενο πρότζεκτ του σταθμού. Σύμφωνα με όσα ανέφερε η Ναταλία Ανδρικοπούλου στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα του Open το Σάββατο (5/6), ο Σάκης Τανιμανίδης θα γίνει... Νίντζα, αφού όπως φαίνεται, ο διάσημος παρουσιαστής αποτελεί την ιδανική επιλογή για την παρουσίαση του δυναμικού show «Ninja Warrior», το οποίο θα ξεκινήσει να προβάλλεται μέσα από τον ΑΝΤ1, πιθανόν την επόμενη σεζόν.

 Ωστόσο, δεν έχει ακόμη γίνει σαφές ποιο από τα δυο ριάλιτι, η «Φάρμα 2» ή το «Ninja Warrior», βγει πρώτο, ενώ η Ναταλία Ανδρικοπούλου ανέφερε πως τα στελέχη του καναλιού έχουν «βάλει κάτω» τα πρότζεκτ και θα αποφασίσουν εν καιρώ. Σίγουρα το «Ninja Warrior» είναι μια ακριβή και δύσκολη παραγωγή. «Έχει βρεθεί ένας υπαίθριος χώρος και θα πρέπει να πραγματοποιηθεί σε καλές καιρικές συνθήκες», ανέφερε η δημοσιογράφος του Open.

«Δεν είναι βέβαιο ότι ο Σάκης Τανιμανίδης θα παρουσιάζει το σόου, αλλά του έχει ειπωθεί το πρότζεκ και του αρέσει, του πάει» είπε η Ανδρικοπούλου. Το πρόγραμμα ξεκίνησε από την Ιαπωνία και έγινε «καλτ» στην Αμερική. Μεταφέρθηκε στην αμερικανική τηλεόραση από το 2009, παίζεται στο NBC, και έγινε από τα πιο δυνατά προγράμματα από άποψη τηλεθέασης.

https://www.ethnos.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα