Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Με κορόιδευαν για το όνομα μου και έλεγα Κώστας!

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Με κορόιδευαν για το όνομα μου και έλεγα Κώστας!

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης μίλησε, το μεσημέρι της Κυριακής, στην κάμερα του «Καλύτερα δε γίνεται» και την δημοσιογράφο Ναταλία Αργυράκη.

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε τόσο στη θερμή και πολυετή αγκαλιά του τηλεοπτικού κοινού στο σίριαλ του Alpha, «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» καθώς και στο όνομα του.

Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το όνομα μου το πήρα από τον πατέρα μου. Ρώσικης καταγωγής, πέρασε στην Ελλάδα με κάποιους εμπόρους. Λεγόταν Κούσμιτς Κυριάκος, Πόντιος και άλλαξε το όνομα του σε Κοσμάς Κυριακίδης. Εξού και ο Βλαδίμηρος».

«Μικρός όποτε το έλεγα, πρώτα από όλα δεν μπορούσε να το πει κανείς και τα άλλα παιδιά με κορόιδευαν» παραδέχθηκε, επίσης, ο γνωστός ηθοποιός. «Άκουγα πολλά… Πάρα πολλά… Όπως Βλαδίμουρλος. Και υπήρχαν και περιπτώσεις που με ρωτούσαν πως με έλεγαν και απαντούσα Κώστας».

Παράλληλα, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης πρόδωσε την πρόβλεψη του πως το «Μην αρχίζεις την μουρμούρα» θα προβάλλεται για πολλά χρόνια στην τηλεόραση εκφράζοντας την επιθυμία του να συνεχίσει και την επόμενη σεζόν να ντύνεται τον κυρ Ηλία.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα