Η Ελένη Μενεγάκη μετακομίζει σε νέο σπίτι στην Κηφισιά

Η Ελένη Μενεγάκη μετακομίζει σε νέο σπίτι στην Κηφισιά

Η Ελένη Μενεγάκη κάνει αλλαγές στη ζωή της και βρίσκεται σε μια αρκετά δημιουργική περίοδο, αφού πέρα από τις επαγγελματικές συζητήσεις για νέα εκπομπή στο MEGA, αγόρασε πριν από λίγο καιρό μαζί με τον σύζυγό της, Μάκη Πατζόπουλο, ένα σπίτι στο κέντρο της Κηφισιάς, τις εργασίες του οποίου παρακολουθεί συστηματικά. «Στο διαμέρισμα στο κέντρο της Κηφισιάς δεν θα μείνει ο Άγγελος, θα πάει να μείνει η Μενεγάκη με τον Ματέο και τα παιδιά της» σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας, το πρωί της Τετάρτης (31/3) στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό».

H εκπομπή «Ευτυχείτε» του Open και η Έλενα Πολυκάρπου βρέθηκαν το πρωί της Πέμπτης (01/04) στην Κηφισιά, έξω από το σπίτι της Ελένης Μενεγάκη, το οποίο χαρακτηρίστηκε ως «η νέα επενδυτική κίνηση της προυσιάστριας». Παρά τα όσα λέγονται το ρεπορτάζ της εκπομπής αναφέρει ότι η Μενεγάκη δεν θα κατοικήσει στο ολοκαίνουργιο οροφοδιαμέρισμα 300 τετραγωνικών μέτρων στο κέντρο της Κηφισιάς.

Σύμφωνα με την εκπομπή η τιμή πώλησης των σπιτιών στην Κηφισιά - όχι απαραίτητα του σπιτιού της Ελένης Μενεγάκη - αγγίζει τις πεντέμισι χιλιάδες (5.5000) ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο.... Δείτε ΕΔΩ το νέο σπίτι της παρουσιάστριας

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα