Μπάρμπας στο καφενείο με έβαλε στα 14 σε αμάξι και με πήγε στο δάσος

Μπάρμπας στο καφενείο με έβαλε στα 14 σε αμάξι και με πήγε στο δάσος

Για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις στο χώρο της Τέχνης μίλησε, μεταξύ άλλων, καλεσμένος στο Ενώπιος Ενωπίω ο Πάνος Μουζουράκης. Δεν δίστασε μάλιστα να αναφερθεί και σε μία προσωπική του εμπειρία όταν ήταν 14 ετών.

«Πρέπει να σταματήσει αυτή η μάχη με την μαυρίλα και το κακό… Φοβάμαι πάρα πολύ να σηκώσω το δάχτυλο μου και να δείχνω κάποιον, χωρίς να ξέρω όλα τα στοιχεία. Δεν ξέρω τι ακριβώς γίνεται. Καταλαβαίνω ότι είμαστε σε μια εποχή που πρέπει να μιλήσουμε και να στηρίξουμε» είπε.

 «Έχω περάσει κι εγώ από παρόμοια φάση» πρόσθεσε και συνέχισε: «Υπάρχει πολύ κόσμος που έχει ζήσει κάτι τέτοιο. Δεν γίνεται μόνο στο χώρο του θεάτρου και του θεάματος. Μιλάμε για το θείο, για τον οικογενειακό φίλο, για τον μπάρμπα στο καφενείο που με έβαλε σε ένα αμάξι και με πήγε σε ένα δάσος. Με στιγμάτισε αυτή η εμπειρία στα 14 μου και δεν το είχα πει ούτε στην μάνα μου μέχρι τα 23 μου. Καταλαβαίνω πως είναι να αισθάνεσαι τις ενοχές και να κλειδώνεσαι μέσα σου… Έχω 4-5 φίλους που έχουν δεχθεί κάτι ανάλογο. Πρέπει να αλλάξει. Να τους κρεμάσουμε στο Σύνταγμα; Που θα μπούνε τα όρια; Τα όπλα, τα ναρκωτικά και η παιδεραστία είναι οι μεγαλύτερες οικονομίες του κόσμου».

«Του έριξα χαστουκάκι γιατί έκανε ότι λιποθυμούσε» ...

διαβάστε αναλυτικά και δείτε βίντεο στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα