Ποια είναι η γυναίκα του Πέτρου Φιλιππίδη;

Ποια είναι η γυναίκα του Πέτρου Φιλιππίδη;

Στο σκοτάδι παραμένει τόσο καιρό η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππόδη, Ελπίδα Νίνου, μετά τις σοκαριστικές καταγγελίες από γνωστές και μη ηθοποιούς σε βάρος του ηθοποιού.

Συγκεκριμένα όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, η Λένα Δροσάκη και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου κατηγορούν τον πρωταγωνιστή, σκηνοθέτη και θιασάρχη για σεξουαλική παρενόχληση, έχοντας δώσει, μάλιστα, ανατριχιαστικές λεπτομέρειες στις καταγγελίες τους για τον τρόπο με τον οποίο, όπως ισχυρίζονται, συμπεριφέρθηκε σε καθεμιά από αυτές.

Για την ώρα παραμένει άγνωστος ο ακριβής αριθμός των καταγγελιών που έχουν κατατεθεί στο ΣΕΗ εναντίον του ηθοποιού, (ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για καταγγελίες που φτάνουν τις 100).

Μεταξύ αυτών ενδέχεται να βρίσκεται και η ηθοποιός με τα αρχικά Α.Γ., η οποία υποστήριξε πρόσφατα σε συνέντευξή της ότι το 2014 ο Πέτρος Φιλιππίδης την παγίδευσε μέσα στο αυτοκίνητό του και αυνανίστηκε μπροστά της, ενώ, μόλις εκείνη άρχισε να φωνάζει και να χτυπιέται, την πέταξε έξω από το όχημα, λέγοντάς της: «Αντε γ…, που θες και ρόλο!»

Σε κάθε περίπτωση, ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος μετά ...

διαβάστε αναλυτικά στο ourlife,gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα