Tα ζώδια σήμερα 10 Φεβρουαρίου: Δεν ξέρετε τι θέλετε αυτό το διάστημα

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο που σχηματίζει ο ανάδρομος Ερμής με τον Άρη, είναι μία όψη που θα ενισχύσει τη νευρικότητα για όλα τα ζώδια ανάλογα τον ωροσκόπο, οι οξύθυμοι χαρακτήρες θα πρέπει να προσέξουν πολύ καλά τις αντιδράσεις τους. Διαφορετικές θα είναι οι γνώμες που θα ακουστούν, σε ζητήματα εργασιακά απαραίτητο θα είναι να αποφευχθούν οι αντιπαραθέσεις, ελλοχεύει κίνδυνος να προκληθούν ρήξεις που στην πορεία θα δημιουργήσουν προβλήματα.

Η χρονική στιγμή δεν θα είναι κατάλληλη για διαπραγματεύσεις και συμφωνίες, θα υπάρξει ένταση και αδιαλλαξία, οι πεισματικοί χαρακτήρες δεν θα είναι σε θέση να υποχωρήσουν ή να συμβιβαστούν. Αναγκαίο θα είναι να δοθεί χρόνος στα γεγονότα, για να υπάρξει συνεννόηση και για να δοθούν λύσεις θα πρέπει να οριοθετηθούν οι αντιδράσεις και οι απαιτήσεις. 

Η είσοδος της Σελήνης στον Υδροχόο θα δημιουργήσει την ανάγκη για κοινωνικοποίηση, έμφαση θα δοθεί στη συλλογική δράση, δεν θα λείψουν οι ενέργειες κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης. Το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στην τεχνολογία, στην ενημέρωση, στην οργάνωση δράσης με κοινό σκοπό. Θα υπάρξει η δυνατότητα να διευρυνθεί ο κύκλος γνωριμιών, δεν αποκλείεται να προκύψουν συναναστροφές που θα βοηθήσουν και σε επαγγελματικό επίπεδο. Στις συναντήσεις και στις επαφές θα υπάρξει ανταλλαγή απόψεων, κάποιοι δεν αποκλείεται να διαφοροποιήσουν την ιδεολογική τους τοποθέτηση τα λόγια που θα ακούσουν θα έχουν επίδραση στη σκέψη τους.

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο και το τετράγωνο της με τον Ουρανό δεν αποκλείεται να φέρει δυσκολίες στην εφαρμογή των σχεδίων, απαραίτητο θα είναι να υπάρξει συντονισμός στις ενέργειες, οι σκέψεις και οι βλέψεις δεν θα πρέπει να είναι αόριστες ή μπερδεμένες.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη

στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα