Όταν ο Τάκης Ζαχαράτος συνάντησε τη Ματίνα Παγώνη

Όταν ο Τάκης Ζαχαράτος συνάντησε τη Ματίνα Παγώνη

Η λοιμωξιολόγος και πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη συναντήθηκε με τον Τάκη Ζαχαράτο.

Επιτέλους συναντήθηκαν η Ματίνα Παγώνηκαι ο Τάκης Ζαχαράτος. Η παθολόγος λοιμωξιολόγος είχε πει ότι στη μίμησή του ο καλλιτέχνης δεν πέτυχε τη φωνή της ακριβώς και ότι υπήρξε μια αστοχία στο μαλλί.

Πριν μερικές ημέρες η κα. Παγώνη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη «Καλημέρα Ελλάδα» και είχε δήλωσει: «Πραγματικά ήταν φοβερός. Είναι πάρα πολύ καλός καλλιτέχνης. Εγώ, όμως, θέλω να κάνω μια παρατήρηση και θα το πω και από εδώ. Τη φωνή, δυστυχώς, δεν την πέτυχε. Ίσως πρέπει να βρεθούμε να με ακούσει από κοντά».

Τελικά, η επιθυμία της να συναντήσει από κοντά τον ηθοποιό έγινε πραγματικότητα

.Σήμερα, όπως βλέπουμε στα βίντεο που ανέβασε στο λογαριασμό του στο Facebook ο Τάκης Ζαχαράτος συνάντησε τη Ματίνα Παγώνη η οποία και τον συμβούλευσε για το πώς θα την μιμηθεί καλύτερα, κάνοντάς παρατήρηση για το χτένισμα και τον τόνο της φωνής του. Δείτε παρακάτω το ξεκαρδιστικό βίντεο που ανήρτησε στο Facebook ο καλλιτέχνης:

Σε άλλο βίντεο βλέπουμε τον Τάκη Ζαχαράτο να «ανακρίνει» τη Ματίνα Παγώνη, όπου τη ρωτά πόσο χρόνο χρειάζεται για το μακιγιάζ της, αλλά και ποια είναι η αγαπημένη της συνταγή μαγειρικής.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα