Αθηνά Οικονομάκου: Έγκυος στο δεύτερο παιδί! Η ανάρτηση της

Αθηνά Οικονομάκου: Έγκυος στο δεύτερο παιδί! Η ανάρτηση της

Με μία ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, η Αθηνά Οικονομάκου ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της. «Η ευτυχία και η εγκυμοσύνη μου δεν κρύβονται πια» έγραψε στη λεζάντα και δημοσίευσε μία φωτογραφία που φιλάει στο μάγουλο τον γιο της Μάξιμο.

Θυμίζουμε ότι η Αθηνά Οικονομάκου παντρεύτηκε με τον επιχειρηματία Φίλιππο Μιχόπουλο στις 18 Νοεμβρίου 2017 με πολιτικό γάμο στο Γύθειο. Στις 14 Μαρτίου 2018, γεννήθηκε ο γιος τους, Μάξιμος και λίγους μήνες αργότερα το ζευγάρι παντρεύτηκε και με θρησκευτικό γάμο, στη Μύκονο.

 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Athina (@athinao1konomakou)

«Θέλω πολύ να κάνω δεύτερο παιδί. Τον πρώτο καιρό δυσκολεύτηκα με τον μικρό γιατί άλλαξε όλη μου η ζωή. Το ήξερα, το ήθελα και ήταν απόφασή μας με τον άντρα μου, αλλά δεν ξέρεις ποτέ τι περιμένεις, οπότε τον πρώτο καιρό ζορίστηκα. Καθώς περνά ο καιρός και αποδέχεσαι τη νέα συνθήκη, βρίσκεις τις ισορροπίες. Τώρα είμαι σε μια πολύ ισορροπημένη φάση στη ζωή μου που νιώθω ότι είμαι έτοιμη για δεύτερο παιδάκι» είχε αναφέρει η Αθηνά Οικονομάκου στην εκπομπή «Pop Up» πριν από λίγο καιρό.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα