Μαρία Σολωμού: Γιατί ξέσπασε σε δάκρυα στην εκπομπή της

Μαρία Σολωμού: Γιατί ξέσπασε σε δάκρυα στην εκπομπή της

Μία ιδιαίτερη στιγμή καταγράφηκε το μεσημέρι της Κυριακής στην εκπομπή Roomies, όπου ήταν καλεσμένη η Ελένη Δήμου που σε τραγούδι της έκανε τη Μαρία Σολωμού να βάλει τα κλάματα.

«Ήθελα με χαρά να έρθω στην εκπομπή σας, γιατί ήξερα ότι θα είναι μια αυστηρώς γυναικεία υπόθεση» σημείωσε με νόημα. Όπως είπε, από 16 χρονών τραγουδάει επαγγελματικά, ενώ αποκάλυψε ότι στο δημοτικό τραγουδούσε στους συμμαθητές της.

Η τραγουδίστρια είναι 33 χρόνια μαζί με τον σύζυγό της. «Δεν είναι πολύ δύσκολο. Πρέπει να υπάρχει αμοιβαία κατανόηση, ελευθερία, σεβασμός» τόνισε. Μάλιστα, χαρακτήρισε τον άντρα της ως το άλλο της μισό, ενώ είπε ότι δεν θα ήθελε να το δει να σκουπίζει. «Μέχρι πριν 10 χρόνια του πήγαινα το πρωινό στο κρεβάτι. Είναι το άλλο μου μισό». Ακόμη, η Ελένη Δήμου, μίλησε για μια κουβέντα που της είχε πει ο αείμνηστος Γρηγόρης Μπιθικώτσης. «Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης μου είπε: ‘’Δεν θέλω να στεναχωρηθείς ποτέ γιατί έκανες τραγούδια για 30 χρόνια μετά’’. Έτσι μου είχε πει ο Γρηγόρης».

Στη συνέχεια, η αγαπημένη τραγουδίστρια, με την ξεχωριστή φωνή, είπε μερικά από τα πιο αναγνωρισμένα κομμάτια της, όπως το «Κόσμε», το «Ετοιμάζω ταξίδι», το «Η ζωή είναι γυναίκα», το «Δεν με νοιάζει» και το «Προσωπικά», με το εν λόγω τραγούδι να συγκινεί τη Μαρία Σολωμού.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα