Η Δούκισσα Νομικού σηκώνει τα μανίκια και μπαίνει στον ανταγωνισμό

Η Δούκισσα Νομικού σηκώνει τα μανίκια και μπαίνει στον ανταγωνισμό

Ο ανταγωνισμός είναι σκληρός σε όλες τις ζώνες παραδέχθηκε η Δούκισσα Νομικού.

Για τη νέα εκπομπή που ετοιμάζει στον ΣΚΑΪ μίλησε η Δούκισσα Νομικού, με ενθουσιασμό, στον δημοσιογράφο Γρηγόρη Μπάκα και την κάμερα της εκπομπής «Έλα χαμογέλα». Μέσα σε όλα, η όμορφη παρουσιάστρια πρόδωσε πως τα γυρίσματα γίνονται στον ίδιο χώρο όπου είχε συνεργαστεί με τον Θέμο Αναστασιάδη στο «Όλα».

«Έχω πολύ όμορφες αναμνήσεις από τα χρόνια συνεργασίας με τον Θέμο Αναστασιάδη. Εύχομαι και ελπίζω, τώρα ξανά που έρχομαι εδώ σε αυτό το στούντιο, να περάσω το ίδιο όμορφα όπως περνούσα και με τον Θέμο» ομολόγησε.

Όσον αφορά στο διάστημα της τηλεοπτικής της αποχής, η Δούκισσα Νομικού ανέφερε πως «ήταν ο χρόνος που χρειαζόμουν και εγώ και τα παιδιά μου. Η τηλεόραση μού ελειψε, την αγαπώ πάρα πολύ. Οι συνθήκες βέβαια τώρα είναι κάπως περίεργες και δεν φανταζόμουν ότι με αυτές τις συνθήκες θα επέστρεφα. Αλλά δεν μπορούσα να πω όχι σε αυτή την πρόταση του ΣΚΑΪ, ήταν πολύ τιμητική».

«Έχουμε ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα και οι αλλαγές είναι πάρα πολύ εντυπωσιακές! Δηλαδή το πριν με το μετά είναι δύο διαφορετικοί άνθρωποι» πρόσθεσε η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ. «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που τα τρία τελευταία χρόνια υπήρξαν άνθρωποι που με θυμόντουσαν, δεν με είχαν ξεχάσει και μου πρότειναν ενδιαφέροντας πρότζεκτ. Τώρα κάπως ένιωσα ότι ήρθε ο καιρός».

«Ο ανταγωνισμός είναι σκληρός σε όλες τις ζώνες. Και η πρωινή είναι πολύ ανταγωνιστική, η prime time είναι πάρα πολύ ανταγωνιστική, η τηλεόραση είναι ανταγωνιστική από μόνη της. Εντάξει, σηκώνω μανίκια! Είμαστε έτοιμοι και είναι ωραίο που υπάρχουν πάρα πολλά προγράμματα» συμπλήρωσε η Δούκισσα Νομικού.

https://www.zappit.gr