Μπλεξίματα για τον διάσημο Τούρκο σεφ Salt Bae λόγω κορονοϊού

Μπλεξίματα για τον διάσημο Τούρκο σεφ Salt Bae λόγω κορονοϊού

Προβλήματα για τον δημοφιλή Τούρκο σταρ του Instagram και της κουζίνας Nusret, μετά τη βαριά καμπάνα που έλαβε από τις υγειονομικές Αρχές της Βοστόνης.

Οι φορείς της πόλης, όπου βρίσκεται το πιο καινούριο από τα εστιατόρια του διάσημου Τούρκου μάγειρα, αποφάνθηκε ότι το νέο του δημιούργημα δεν πληροί τους κανόνες ασφαλείας, λόγω της πανδημίας και επομένως πρέπει να κλείσει.

Το εστιατόριο, Nust-Et Boston, ανήκει στην αλυσίδα εστιατορίων κρέατος (streakhouses) την οποία έχει αναπτύξει ο διάσημος μάγειρας Nusret Gokce, ή αλλιώς «Salt Bae», όπως είναι ευρύτερα γνωστός χάρη στον χαρακτηριστικό τρόπο που πασπαλίζει το αλάτι πάνω από τα εκλεκτά του κρέατα.

Ανάμεσα στις παραβάσεις που σημειώθηκαν από τις Αρχές στην σχετική ιστοσελίδα, συγκαταλέγεται το γεγονός ότι οι υπάλληλοι δεν φορούσαν μάσκες, οι πελάτες δεν τηρούσαν τους κανόνες προστασίας ενώ οι έξοδοι κινδύνου ήταν μπλοκαρισμένοι.

Μάλιστα ο ίδιος ο μάγειρας είχε ανεβάσει την περασμένη εβδομάδα ένα βίντεο που έδειχνε έντονο συνωστισμό έξω από το πολυτελές εστιατόριο.

Σε απάντηση των παραβάσεων, η Αρχή διέταξε το εστιατόριο να τερματίσει άμεσα τη λειτουργία του ενώ ανέστειλε επ’ αόριστο την άδεια για διανομή αλκοόλ, ενώ ο ίδιος ο σεφ θα περάσει από επείγουσα ακροαματική διαδικασία σήμερα.

 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Thank you ♥️Boston is also done next ... Aman dikkat Apple kuyrugu degil Nusr-Et Boston . #saltbae #saltlife #salt

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nusr_et#Saltbae (@nusr_et) στις18 Σεπ, 2020 στις 11:25 μμ PDT

e-radio

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα