Ο Λάκης Λαζόπουλος σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση για την αγαπημένη του γυναίκα

Ο Λάκης Λαζόπουλος σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση για την αγαπημένη του γυναίκα

Στο Πρώτο Θέμα και την Τίνα Μανδηλαρά έδωσε συνέντευξη ο Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος προχώρησε σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση για την αγαπημένη του Τασούλα που έφυγε από τη ζωή πριν ένα χρόνο.

«Το βιβλίο είναι για τη γυναίκα μου, την Τασούλα. Είχα ανάγκη όταν “έφυγε” να γράψω ότι υπήρχε μέσα μου για να μεταφέρω τη φωνή εκείνης που είχε υποστεί όλο αυτό. Επίσης, μέσα από αυτό να δω πώς ακριβώς σκεφτόμουν, τι σήμαινε για μένα όλη αυτή η διαχείριση από τη μία του πολέμου και από την άλλη αυτής της ακραίας κατάστασης με την ασθένεια. Ένιωθα πραγματικά πολύ περίεργα εκείνη την περίοδο, σα να είχα βάλει ένα σκιάχτρο σε ένα αμπέλι και να παρακολουθούσα όλους να βαράνε και εγώ να είμαι μόνος μου κάπου μακριά.

Ωστόσο, έμαθα πολλά πράγματα μέσα από αυτή την επώδυνη διαδικασία και ακόμα και μέσα από τη θεραπεία της Τασούλας προσπάθησα να κρατήσω πράγματα που θα μπορούσαν, ειδικά όσον αφορά τη θεραπευτική μέθοδο, να βοηθήσουν άλλους ασθενείς. Η ίδια άλλωστε το ήθελε, εφόσον πετύχαινε σε κάποιο βαθμό, να βοηθηθεί όσο γινόταν περισσότερος κόσμος. Παράλληλα βέβαια ...

διαβάστε αναλυτικά στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα