Αποκάλυψη από την Κατερίνα Παπουτσάκη: Κάνω θεραπεία ζεύγους με τον σύζυγό μου

Αποκάλυψη από την Κατερίνα Παπουτσάκη: Κάνω θεραπεία ζεύγους με τον σύζυγό μου

Για την 8ετή σχέση της και την επιτυχία ενός μακρόχρονου δεσμού μίλησε η Κατερίνα Παπουτσάκη στην εκπομπή της ΕΡΤ "Φλερτ" με τη Νάντια Κοντογεώργη. Άναφερόμενη στο γάμο της, η γνωστή ηθοποιός τόνισε ότι έχει μάθει πολλά πράγματα από τον σύζυγό της, όπως η υπομονή και η επικοινωνία με τον σωστό τρόπο.

Αποκάλυψε μάλιστα ότι κάνει θεραπεία ζεύγους με τον άνθρωπο της ζωής της, Παναγιώτη Πιλαφά, σημειώνοντας ότι με αυτό τον τρόπο έχουν βρει καλύτερο κώδικα επικοινωνίας μεταξύ τους ως ζευγάρι και ότι νιώθει ευτυχισμένη.

"Αυτό που λέμε γενικώς και αορίστως ότι αν δεν είσαι εσύ καλά, δεν είσαι καλά ούτε με τον άλλον, αυτό είναι βασικός κανόνας. Το θέμα είναι πώς γίνεται αυτό. Η τεχνκή με την οποία το επιτυγχάνει κανείς αυτό. Αυτό είναι το δύσκολο. Και εγώ στην τεχνική σκόνταφτα όλα αυτά τα χρόνια" είπε χαρακτηριστικά η ταλαντούχα ηθοποιός.

Πρόσθεσε ότι παρότι οι άνδρες παίρνουν πιο δύσκολα την απόφαση να απευθυνθούν σε ειδικό, ο σύζυγός της δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία, καθώς ήταν πολύ θετικός.

"Βαδίζουμε ο ένας πιο κοντά στον άλλον κι αυτό είναι πολύ σπουδαίο" είπε η Κατερίνα Παουτσάκη τονίζοντας ότι δεν είναι αρκετό να αγαπάς κάποιον αφού "απαραίτητη είναι και η ενδοσκόπηση".

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα