Μπήκα στη φυλακή σαν Λάκης και βγήκα σαν κύριος Γαβαλάς

Μπήκα στη φυλακή σαν Λάκης και βγήκα σαν κύριος Γαβαλάς

Καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη στην εκπομπή Μεσάνυχτα ήταν το βράδυ της Τρίτης ο Λάκης Γαβαλάς. Μεταξύ άλλων, ο σχεδιαστής μόδας αναφέρθηκε στο διάστημα που πέρασε μέσα στη φυλακή, δίνοντας έμφαση στις δυσκολίες που συνάντησε αλλά και τον σεβασμό που κέρδισε.

“Ήμουν σε μια πτέρυγα υψηλού κινδύνου μαζί με άλλους τρεις Έλληνες, οι οποίοι είχαν και αυτοί να κάνουν με οικονομικά” είπε και πρόσθεσε:  “Μπήκα στη φυλακή σαν Λάκης και βγήκα σαν κύριος Γαβαλάς για όλους. Έτσι έμπαινα και στους οίκους μόδας. Μετά από ένα τρίμηνο, όταν και οι δικηγόροι έλεγαν θα βγω δεν θα βγω, λέω “παιδιά, εδώ καθόμαστε μέχρι το 18μηνο”! Γιατί δεν ήμουν ακόμη φυλακισμένος, ήμουν υπόδικος. Ξαφνικά έκανα τις γυμναστικές μου, έκανα τα πάντα και έβλεπα όλους τους άλλους σαν κομπάρσους.

Για αυτούς ήμουν ο Παπαμιχαήλ τους, η Βουγιουκλάκη τους, η Καρέζη τους και πολλές φορές ο Φούντας τους” πρόσθεσε με χαμόγελο γνωστός σχεδιαστής για τους μήνες στη φυλακή, αποκαλύπτοντας στην παρουσιάστρια δύο άγνωστες ιστορίες που βίωσε τη δύσκολη εκείνη περίοδο της φυλακής.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO