Η Τζόυς Ευείδη αποκαλύπτει το άγνωστο περιστατικό με τον Μίνωα Κυριακού

Η Τζόυς Ευείδη αποκαλύπτει το άγνωστο περιστατικό με τον Μίνωα Κυριακού

Τι είπε η Τζόυς Ευείδη σε συνέντευξή της.

Η Τζόυς Ευείδη έδωσε συνέντευξη στη Μαρία Ανδρέου και το ένθετο “Enjoy” της κυριακάτικης δημοκρατίας, όπου αποκάλυψε κι ένα άγνωστο περιστατικό με τον Μίνωα Κυριακού.

Γιατί ο κόσμος βλέπει ριάλιτι παραγωγές;

Του αρέσει μετά το κουτσομπολιό στο διαδίκτυο. Εμένα, από την άλλη, όποιο πρόγραμμα έχει κριτική επιτροπή με αγριεύει. Δεν μου αρέσει να κρίνω ούτε να με κρίνουν. Πέρασα τις εξετάσεις μου στο Εθνικό Θέατρο, μου φτάνει. Θυμάμαι, πιτσιρίκα με είχε πάρει τηλέφωνο ο αείμνηστος Μίνωας Κυριακού να πάω στην κριτική επιτροπή των καλλιστείων.

Του είπα «κύριε Μίνωα, ξέρετε ότι σας λατρεύω, αλλά μη μου το κάνετε αυτό, δεν το μπορώ». Και με παρακαλούσε ο τρισμέγιστος Μίνωας Κυριακού. Τέτοιοι άνθρωποι σαν τον Μίνωα Κυριακού δεν υπάρχουν, μορφωμένοι, ευγενέστατοι.

Ήταν ο μπαμπάς του καναλιού, ήξερε κάθε άνθρωπο που δούλευε στο κανάλι του με το μικρό του όνομα, τα οικογενειακά του, τα προβλήματά του. Τέτοιοι άνθρωποι βγαίνουν σπάνια στη ζωή, είναι προσωπικότητες. Ο Κυριακού διοικούσε με πυγμή και με αγάπη, με καλλιέργεια. Ήταν κάτι το ασύλληπτο. Κάθε εκατό χρόνια βγαίνουν τέτοιοι άνθρωποι.

www.zappit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα