Πέθανε ο σχεδιαστής κοσμημάτων, Μηνάς

Πέθανε ο σχεδιαστής κοσμημάτων, Μηνάς

Έφυγε από τη ζωή, ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων Μηνάς. Την δυσάρεστη είδηση ανακοίνωσε η οικογένειά του, με μία συγκινητική ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του σχεδιαστή, στο Facebook. Ο Μηνάς είχε καταφέρει να ξεχωρίσει για τα κοσμήματά του, που ήταν συνδυασμένα με την αυθεντικότητα και την πολυτέλεια. Τον προηγούμενο μήνα μάλιστα παρουσιάστηκε μια ταινία μικρού μήκους, που δημιουργήθηκε για την ζωή, τα όνειρα και την καριέρα του.

Στη συνέντευξή του μιλάει για τους σταθμούς της ζωής του, που τον καθόρισαν σαν άνθρωπο και σαν καλλιτέχνη. Ξεκινώντας την αφήγησή του με την παιδική του ηλικία και συνεχίζοντας με την ενασχόλησή του με το μηχανικό σχέδιο κατά την θητεία του στο ναυτικό. Από την παρουσίαση δυστυχώς έλειπε.

Αρκετά χρόνια μετά από όσα πέρασε στην Αμερική, έχοντας το «σύνδρομο του Οδυσσέα» επέστρεψε στην Ελλάδα. Η ταινία για τη ζωή του, έχει τίτλο «Pencil & Paper.

Η συγκινητική ανάρτηση της οικογένειας

“Με μεγάλη θλίψη αποχαιρετουμε το Μηνά… το δικό μας Μηνά… το σύζυγο, τον πατέρα, τον ανήσυχο καλλιτέχνη.
Το μεγαλο του ταξιδι ξεκινα με ενα λευκο χαρτι και ενα μολυβι. «Τα αστρα ανατελλουν και δυουν στις ιδιες θεσεις. Τα «άστρα» του Μηνά τώρα λάμπουν ακόμη περισσότερο καθώς βρήκαν τη θέση για την οποία δημιουργήθηκαν: τον ουρανό.
Εκεί ανήκουν πλέον και δε θα δύσουν ποτέ».

Οικογένεια Μηνάς”

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα