Κώστας Βουτσάς: Τι είπε η κόρη του για την κατάσταση της υγείας του

Κώστας Βουτσάς: Τι είπε η κόρη του για την κατάσταση της υγείας του

"Είναι σε δύσκολη, όχι σε κρίσιμη κατάσταση. Είναι σε μια σταθερή κατάσταση που για την ηλικία του είναι πολύ ευχάριστο" δήλωσε στον ΑΝΤ1 η Σάντρα Βουτσά, κόρη του γνωστού ηθοποιού Κώστα Βουτσά, ο οποίος νοσηλεύεται τις τελευταίες ημέρες στην εντατική του νοσοκομείου "Αττικόν".

"Είναι διασωληνωμένος, είναι μια απόφαση που πήραν οι γιατροί για να βοηθήσουν το σύστημά του να ξεκουραστεί και για να γίνει πιο γρήγορα καλά" πρόσθεσε.

"Ευχόμαστε να γίνει καλά, το δύσκολο κομμάτι της ιστορίας είναι η ηλικία του σύμφωνα με τους γιατρούς" είπε η Σάντρα Βουτσά.

"Η αισιοδοξία και η αγάπη που έχει για τη ζωή πιστεύω θα τον βοηθήσουν να τα καταφέρει" τόνισε.

 Είναι μαχητής και θα νικήσει και σε αυτή τη μάχη λέει η σύζυγός του

Η κατάσταση του Κώστα Βουτσά παραμένει σοβαρή αλλά σταθερή", είπε η σύζυγός του, Αλίκη Κατσαβού, στον ΣΚΑΙ. Ο ηθοποιός παραμένει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας με λοίμωξη του αναπνευστικού και όπως ανέφερε η σύζυγός του η κατάσταση αυτή δεν αλλάζει από τη μια στιγμή στην άλλη.

Τέλος, θέλησε να ευχαριστήσει όλον τον κόσμο για την αγάπη και τη στήριξη που έχει δεχτεί για τον Κώστα Βουτσά, τονίζοντας πως «Ο Κώστας είναι μαχητής και θα νικήσει και αυτήν τη μάχη».

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα