Μέγκαν Μαρκλ: Βρήκε δουλειά σε reality show για γάμους

Μέγκαν Μαρκλ: Βρήκε δουλειά σε reality show για γάμους

Η 38χρονη Αμερικανίδα, πρώην δούκισσα του Σάσεξ, θα εμφανιστεί στην καναδική τηλεόραση, στην οποία μία guest παρουσία πληρώνεται με 588 δολάρια την ημέρα.

 

Την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση μετά την φυγή από το παλάτι και τη Βρετανία και την παραίτησή της από τα καθήκοντά της ως εκπρόσωπος της βασίλισσας Ελισάβετ, ετοιμάζεται να κάνει η Μέγκαν Μαρκλ.

 

Σύμφωνα με την New York Post, η 38χρονη θα λάβει μέρος σε ένα reality show της τηλεόρασης του Καναδά σχετικά με τους δεύτερους γάμους. Θα κάνει κάποιες εμφανίσεις σ' αυτό μαζί με την καλή της φίλη και διάσημη στον Καναδά στιλίστρια γάμων Jessica Mulroney.

 

Το show θα έχει 10 επεισόδια και "θα επανεξετάζει τις καταστροφές του πρώτου γάμου πριν ξαναγίνουν όνειρα για νέο γάμο". Η Μαρκλ έχει την εμπειρία ενός διαζυγίου.

 

Η πηγή κοντά στην ομάδα της παραγωγής της εκπομπής, που επικαλείται το δημοσίευμα, δεν ανέφερε αν η Μαρκλ θα λάβει αμοιβή. Να σημειωθεί ότι βάσει κανονισμών της αρμόδιας ένωσης, μια guest εμφάνιση στην καναδική τηλεόραση πληρώνεται με 588 δολάρια την ημέρα.

www.news247.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα