Γιάννης Λάτσιος: Απαντά στα δημοσιεύματα που θέλουν κλονισμένη την υγεία του

Γιάννης Λάτσιος: Απαντά στα δημοσιεύματα που θέλουν κλονισμένη την υγεία του

Ο Γιάννης Λάτσιος, με αφορμή δημοσίευμα πως η υγεία του είναι κλονισμένη, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και διέψευσε τα όσα έχουν γραφτεί τονίζοντας πως είναι απόλυτα υγιής.

Συγκεκριμένα, έγραψε: “Κατανοώ και έχω αποδεχτεί δεκαετίες τώρα, την άκρατη συχνά ανάγκη από κάποιους στο χώρο των Μέσων, να κατασκευάζουν ειδήσεις σε μία απέλπιδα προσπάθεια να παρεμένουν σχετικοί, μυημένοι, ορατοί και «ενημερωμένοι». Θεωρούσα πάντα, ότι ακόμη και αυτή η διαδικασία υπόκειται σε κάποιους κανόνες ηθικής, αγωγής και σε όρια επιπολαιότητας και κακεντρέχειας. Λυπάμαι που σήμερα διαψεύδομαι με την όψιμη «είδηση» που ανεφέρεται στην κλονισμένη υγεία μου. Ευχαριστώ θερμά για το ενδιαφέρον σας. Είμαι απόλυτα υγιής”.

Δείτε την ανάρτησή του:

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Κατανοώ και έχω αποδεχτεί δεκαετίες τώρα, την άκρατη συχνά ανάγκη από κάποιους στο χώρο των Μέσων, να κατασκευάζουν ειδήσεις σε μία απέλπιδα προσπάθεια να παρεμένουν σχετικοί, μυημένοι, ορατοί και «ενημερωμένοι». Θεωρούσα πάντα, ότι ακόμη και αυτή η διαδικασία υπόκειται σε κάποιους κανόνες ηθικής, αγωγής και σε όρια επιπολαιότητας και κακεντρέχειας. Λυπάμαι που σήμερα διαψεύδομαι με την όψιμη «είδηση» που ανεφέρεται στην κλονισμένη υγεία μου. Ευχαριστώ θερμά για το ενδιαφέρον σας. Είμαι απόλυτα υγιής.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giannis Latsios (@giannislatsios) στις17 Ιούν, 2019 στις 6:43 πμ PDT

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα