Σήμερα ο γάμος της Τζένης Μπαλατσινού με τον Βασίλη Κικίλια

Σήμερα ο γάμος της Τζένης Μπαλατσινού με τον Βασίλη Κικίλια

Η μεγάλη μέρα έφτασε! Μόνο λίγες ώρες μας χωρίζουν πια από τον γάμο της Τζένης Μπαλατσινού και του Βασίλη Κικίλια, οι οποίοι σήμερα το απόγευμα θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου, ενώπιον Θεού και αγαπημένων φίλων και συγγενών.

Κουμπάροι τους θα είναι το ζεύγος Ηλία Καντζούρη και Έμη Πανουσοπούλου. Ο Ηλίας είναι αδερφικός φίλος του Βασίλη Κικίλια από το Πανεπιστήμιο και προπονητής μπάσκετ στην ΑΕΚ, ενώ η σύζυγός του, Έμη, είναι μητέρα των δύο παιδιών τους και καλή φίλη της Τζένης Μπαλατσινού.

Το ζευγάρι θα ανταλλάξει όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης στον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων, ένα ειδυλλιακό εκκλησάκι που βρίσκεται στο λόφο του Λυκαβηττού. Η θέα από εκεί είναι εντυπωσιακή, καθώς μπορεί να αγναντέψει κάποιος όλο το λεκανοπέδιο, με το σημείο να αποτελεί και πόλο έλξης ειδικά για τους τουρίστες.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η Τζένη Μπαλατσινού θα φορέσει νυφικό φόρεμα Zeus & Dione και θα φτάσει στην εκκλησία συνοδευόμενη από τον γιο της, Μάξιμο. Όσο για τον Βασίλη Κικίλια, για το γαμπριάτικο κοστούμι του εμπιστεύτηκε τον ταλαντούχο κι έμπειρο Νικόλαο Κούρλα.

Οι καλεσμένοι, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TLIFE, δεν θα ξεπερνούν τους 150 σε αριθμό, ενώ μετά το μυστήριο δεν θα πραγματοποιηθεί κάποια γαμήλια δεξίωση. Ωστόσο, στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας θα υπάρχουν cocktails και finger food για τους καλεσμένους, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν εκεί τους νεόνυμφους, να τους ευχηθούν και να φωτογραφηθούν μαζί τους.

 

Από τον γάμο του Βασίλη Κικίλια και της Τζένης Μπαλατσινού δεν λείπουν οι γονείς τους, με τους οποίους, μάλιστα, δείπνησαν δύο 24ωρα πριν τη μεγάλη μέρα, αλλά και οι κόρες της παρουσιάστριας, Αμαλία και Αλεξάνδρα, που ήρθαν πριν μερικές μέρες στην Ελλάδα για να βρεθούν στο πλευρό της διάσημης μαμάς τους.

Αξίζει να σημειωθεί πώς το ερωτευμένο ζευγάρι, πριν μερικές μέρες  επισκέφθηκε τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο στη Μονή Πετράκη κι έλαβε την ευχή και την ευλογία του.

Το σίγουρο είναι πώς η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας έχουν διοργανώσει τον γάμο τους όπως ακριβώς τον έχουν ονειρευτεί και σίγουρα θα είναι και για τους δύο μια μέρα που θα θυμούνται για πάντα.

 

Με το καλό, λοιπόν!

Πηγή: tlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα