Ο Ευτύχης Μπλέτσας έγινε μπαμπάς - Η φωτογραφία και το τρυφερό μήνυμα του

Ο Ευτύχης Μπλέτσας έγινε μπαμπάς - Η φωτογραφία και το τρυφερό μήνυμα του

Μπαμπάς για πρώτη φορά έγινε ο Ευτύχης Μπλέτσας. Η σύντροφος του παρουσιαστή, Ηλέκτρα Αστέρη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι και η ευτυχία του ζευγαριού ολοκληρώθηκε με τον ομορφότερο τρόπο.

Ο Ευτύχης Μπλέτσας πλέει σε πελάγη ευτυχίας και μοιράστηκε το ευτυχές γεγονός με τους διαδικτυακούς του φίλους. Ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο αγκαλιά με την Ηλέκτρα και την κόρη τους και τη συνόδευσε με την εξής λεζάντα: «Ήρθε η κόρη!! Το πιο μαγικό ταξίδι της ζωής μας μόλις ξεκίνησε! Με διαφορά η πιο όμορφη στιγμή της ζωής μου όταν την είδα για πρώτη φορά με το βγήκε από την Ηλέκτρα. Αγάπη μου ευχαριστώ για το δώρο που μας έφερες. Είσαι θησαυρός!!! Σας ευχαριστούμε όλους για τα καλά σας λόγια και την άπειρη αγάπη μου σας στέλνετε».

Να θυμίσουμε ότι λίγο πριν γεννηθεί το παιδί τους, οι δυο τους αρραβωνιάστηκαν μετά από επτά χρόνια σχέσης και όπως όλα δείχνουν ετοιμάζονται και για τον γάμο τους.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ήρθε η κόρη!! Το πιο μαγικό ταξιδι της ζωης μας μόλις ξεκίνησε! Με διαφορά η πιο όμορφη στιγμή της ζωής μου όταν την είδα για πρώτη φορά με το που βγήκε από την Ηλέκτρα. Αγάπη μου ευχαριστώ για το δώρο που μας έφερες. Εισαι θησαυρός!!! Σας ευχαριστούμε όλους για τα καλά σας λόγια και την άπειρη αγάπη μου σας στέλνετε.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ευτύχης Μπλέτσας (@ftbletsas) στις18 Απρ, 2019 στις 3:08 πμ PDT

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα