Λασκαράκη: Ποια είναι η σχέση της με τον Τσιμιτσέλη μετά το διαζύγιο

Λασκαράκη: Ποια είναι η σχέση της με τον Τσιμιτσέλη μετά το διαζύγιο

Μία εκ βαθέων εξομολόγηση κάνει σε νέα της συνέντευξηστο Omikron Κύπρου, η Βάσω Λασκαράκη αποκαλύπτοντας όλη την αλήθεια για την πραγματική σχέση που τη συνδέει με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη μετά το διαζύγιό τους.

Όταν η ηθοποιός ρωτήθηκε για την κόρη της Εύα και αν βλέπει σε εκείνη τον εαυτό της μικρή, απάντησε:

«Μερικές φορές ναι, μερικές φορές όχι. Δεν μοιάζουμε σε πάρα πολλά – είναι λίγο πιο εκδηλωτική, πιο απαιτητική, δεν ντρέπεται τόσο πολύ. Είναι ευαίσθητη σαν παιδί, έχει φοβερή ενσυναίσθηση με τους άλλους ανθρώπους, ενδιαφέρεται για τους γύρω της, αλλά είναι και πιο απαιτητική – κάτι που εγώ δεν είχαν σαν παιδί. Δεν διεκδικούσα τόσο πολύ τα πράγματα, όπως τα διεκδικεί τώρα η Εύα.

Την παραξενεύει που η μαμά και ο μπαμπάς δεν μένουν πια μαζί στο ίδιο σπίτι;

Το έχει καταλάβει πια. Το έχει αποδεχτεί. Με τα πισωγυρίσματά της. Κι είναι κάτι που το συζητάμε, που της το έχουμε εξηγήσει και νομίζω ότι είμαστε σε έναν πάρα πολύ καλό δρόμο πια.

Ποια είναι η σχέση σου τώρα με τον Γιάννη; Έχει τη λογική του να λειτουργεί όπως δύο χωρισμένων ανθρώπων, που έχουν ένα παιδί μαζί;

Πάντα είχαμε καλές σχέσεις – πέρα του ότι ένα διαζύγιο δεν είναι ρόδινο, δεν είναι μια εύκολη υπόθεση, έχει εντάσεις, έχει στενοχώρια. Ωστόσο, δεν μπορώ να πω ότι περάσαμε μεγάλες κρίσεις. Νομίζω ότι έχουμε μια πάρα πολύ καλή επικοινωνία για το παιδί, αλλά και γενικότερα.

Όταν λες “γενικότερα” εννοείς πως θα του εκμυστηρευόσουν ακόμη και προσωπικά σου θέματα – αντίστοιχα και εκείνος δικά του;

Δεν εννοώ κάτι τέτοιο. Με βάση πάντα το παιδί, αλλά σε πολύ ωραία επικοινωνία. Συζητάμε. Υπάρχει μια πολύ καλή συνεννόηση. Κοίτα, όλοι ήξεραν ότι ήμασταν παντρεμένοι, ότι ήρθε ένα διαζύγιο – όπως συνέβη στο 80% των ζευγαριών – γιατί τα πράγματα δεν έρχονται πάντα όπως τα φαντάζεσαι, όπως τα σχεδιάζεις, όπως τα είχες ονειρευτεί κάποια χρόνια πριν. Από εκεί και πέρα, είναι κάτι που έχει τελειώσει και δεν χρειάζεται να το αναμοχλεύουμε συνέχεια. Γιατί υπάρχουν καινούργιοι άνθρωποι και δεν είναι σωστό να συμβαίνει αυτό.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα