Κωστόπουλος για Αρναούτογλου: Είναι γοητευτικός, καλός και γλυκός, αλλά θέλει λίγη δίαιτα

Κωστόπουλος για Αρναούτογλου: Είναι γοητευτικός, καλός και γλυκός, αλλά θέλει λίγη δίαιτα

Ο Πέτρος Κωστόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Tv Έθνος, μίλησε για την εκπομπή του «Όλα λάθος», στο Open tv ενώ αναφέρθηκε και στα... κιλά του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Τι θέλεις να κάνεις στη μεσημεριανή ζώνη;

«Θέλω να αλλάξω το μεσημεριανό. Κάποιος είπε πως δε μου πάει, αλλά θα το φέρω στα μέτρα μου. Έτσι είναι. Εκ πρώτης όψεως δε μου πάει… Δεν μπορώ να κάνω gossips, γιατί απλά δεν τα ξέρω. Τα βαριέμαι. Θέλω να κάνουμε πλάκα τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου στο Open. Με το κανάλι συζητούσα αρκετό καιρό για διάφορα projects. Στον ορίζοντα μας είναι πάντα και το βραδινό, όμως μαζί με τον Τζώνη Καλημέρη και την Άλκηστη Μαραγκουδάκη αποφασίσαμε τώρα να κάνουμε ένα νέο μεσημεριανό. Πιο χαρούμενο, πιο σατιρικό, πιο αποκαθηλωτικό. Θέλω τα μεσημέρια οι τηλεθεατές να ανοίγουν την τηλεόραση και να χαίρονται. Όχι να αγχώνονται. Η εκπομπή θα έχει και gossips, αλλά με χιουμοριστική χροιά.»

«Ολα λάθος». Ο τίτλος πώς προέκυψε;

«Γιατί είναι «Ολα λάθος». Αλλού και με άλλους πηγαίναμε, αλλού καταλήξαμε. «Όλα λάθος». Μου αρέσει.»

Ποια θα είναι τελικά η ομάδα σου;

«Δύο νέες γυναίκες, για να κατεβάσουμε και το μέσο όρο ηλικίας της εκπομπής. Και να προσαρμοστώ και εγώ στο νεανικό χιούμορ που προς το παρόν το μαθαίνω από τις κόρες μου και το γιο μου. Θα είναι η Άννα Μαρία Βέλλη και η Μαντώ Γαστεράτου. Τις ζόρισα λίγο στην αρχή, γιατί πρέπει να βρούμε, κώδικες συνεννόησης. Θα βγάλουμε πλάκα. Για ‘μένα η καλύτερη εκπομπή φέτος είναι το «Για την παρέα» του Μουτσινά. Ενώ δε βλέπω σχεδόν καθόλου τηλεόραση, το Μουτσινά τον βλέπω.»

Τι άλλο βλέπεις και τι δε βλέπεις;

«Βλέπω «Αρβύλα». Πρωινά δε βλέπω.»

Late night έχεις δει φέτος;

«Πολύ αποσπασματικά. Είδα λίγο το Γρηγόρη. Δεν έχω δει την Ελεονώρα που έκανε καλά νούμερα, αλλά με άλλου τύπου θεματολογία. Πιο κοινωνική. Ο Γρηγόρης ίδιος είναι, μόνο μερικά κιλά έχει πάρει. Είναι γοητευτικός άντρας ο Γρηγόρης, καλός και γλυκός, αλλά θέλει λίγη δίαιτα. Να τον αναλάβω στη γυμναστική, να γελάμε κιόλας!»