Νίκη Λειβαδάρη: Το τελευταίο sms και η ξαφνική αδιαθεσία

Νίκη Λειβαδάρη: Το τελευταίο sms και η ξαφνική αδιαθεσία

Θλίψη προκάλεσε στον καλλιτεχνικό χώρο η είδηση του αναπάντεχου θανάτου της νεαρής ηθοποιού Νίκης Λειβαδάρη, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 33 ετών, από έμφραγμα του μυοκαρδίου. Λίγες μόλις ώρες πριν φύγει ξαφνικά από τη ζωή, η ηθοποιός και θεατρολόγος είχε στείλει sms στον συνάδελφο και καλό της φίλο, ηθοποιό Φώτη Σπύρο. Η νεαρή συνάδελφός του ένιωσε ξαφνική αδιαθεσία το βράδυ του Σαββάτου, κατά τη διάρκεια εξόδου για ποτό μετά το τέλος της παράστασης «Stamboul Train». Η άτυχη κοπέλα μεταφέρθηκε με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο, όπου άφησε την τελευταία της πνοή.

Ο Φώτης Σπύρου μιλώντας στην εφημερίδα Espresso, αποκάλυψε τι του έγραψε στο μήνυμα, λίγο πριν φύγει από τη ζωή.

«Το Σάββατο το βράδυ στις 10:55 μου έστειλε μήνυμα ότι «αύριο Κυριακή θα περάσω από την πρόβα να σε δω». Την επομένη την περίμενα αλλά δεν ήρθε. Τελείωσε η πρόβα και πήρα μια φίλη της. Μου είπε «έφυγε»… Δεν μπορώ να το πιστέψω», λέει ο ηθοποιός.

«Όπως έμαθα μετά, το Σάββατο το βράδυ πήγε για ποτό με τον φίλο της. Ένιωσε αδιαθεσία και πόνους. Ο φίλος της την πήγε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου δυστυχώς ξεψύχησε», είπε χαρακτηριστικά. Και κατόπιν πρόσθεσε: «Ήταν η χαρά της ζωής. Ένα κορίτσι με χαμόγελο στα χείλη. Καλό παιδί, καλή ηθοποιός, άψογος συνεργάτης. Κουράγιο στην οικογένειά της…».

Πηγή: ethnos.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα