Εχω πάρει το αίμα μου πίσω με όλους αυτούς που κατέκριναν τους ηθοποιούς που έπαιζαν σε καθημερινές σειρές!

Εχω πάρει το αίμα μου πίσω με όλους αυτούς που κατέκριναν τους ηθοποιούς που έπαιζαν σε καθημερινές σειρές!

 Στο Page 2 της Νέας Σελίδας και τον Γιάννη Πουλόπουλο έδωσε συνέντευξη η Ελίνα Ακριτίδου, η οποία αποκάλυψε πως στο παρελθόν είχε αποκλειστεί από ένα κανάλι και είχαν θυμώσει μαζί της επειδή πήγε στο… απέναντι.

Τα τελευταία χρόνια είναι πολύ επιλεκτικές οι τηλεοπτικές σου εμφανίσεις. Τι σε έκανε να πεις «ναι» στο «Τατουάζ»;

Το τιμ που υπογράφει το «Τατουάζ» κάνει μεγάλες επιτυχίες. Αυτό δείχνει ότι είναι ομάδα που δουλεύει σωστά, δεν επαναπαύεται στις δάφνες της και συνεχώς προσπαθεί για το καλύτερο. Ολα αυτά με έκαναν να θέλω να είμαι κι εγώ μέλος αυτής της ομάδας.

Τα προηγούμενα χρόνια οι ηθοποιοί που έπαιζαν σε καθημερινές σειρές αντιμετωπίζονταν με δυσπιστία από κάποιους συναδέλφους τους. Αντιμετώπισες τέτοια συμπεριφορά;

Εχω πάρει το αίμα μου πίσω με όλους αυτούς που κατέκριναν τους ηθοποιούς που έπαιζαν σε καθημερινές σειρές! Εχω δει συνάδελφο που σνόμπαρε όλους εμάς και καθόταν δίπλα μου στο θέατρο και έλεγε «δεν μπορώ να καταλάβω πώς παίζουν στα καθημερινά» να παρακαλάει για ένα ρολάκι! Είναι αλήθεια ότι δέχτηκα πολλά τέτοια σχόλια, ειδικά στην αρχή, αλλά δεν με επηρέασαν ποτέ! Παρόλο που κάποιοι μου έκλεισαν πόρτες, εκ των υστέρων διαπιστώνω ότι καλώς έγινε έτσι, γιατί, για να συνεργαστείς με έναν άνθρωπο, πρέπει να το επιθυμούν και οι δύο. Μου έχει πει σκηνοθέτης: «Πολύ θα ήθελα να σε πάρω σε παράσταση στο Εθνικό, αλλά δεν συνεργάζομαι με ηθοποιούς της τηλεόρασης». Και μετά ο ίδιος άνθρωπος σκηνοθέτησε στην τηλεόραση ριάλιτι του χειρίστου είδους.

zappit

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ ShowBiz

-
Σχολιάστε το άρθρο: